Concertul pe care trupa Carla's Dreams din Republica Moldova il sustinea, vineri seara, la Mall Galeria din Piatra Neamt a fost intrerupt, membrii formatiei anuntand pe Facebook ca mai multor persoane, inclusiv copii, li s-a facut rau din cauza "temperaturii imposibil de suportat" si ca vor "actiona legal" si vor depune plangeri la Politie, relateaza news.ro.

Publicul prezent la concertul Carla's Dreams din Piatra NeamtFoto: vestea.net

Intr-un mesaj pe Facebook, membrii formatiei Carla's Dreams spun ca temperatura din locul in care sustineau concertul a fost imposibil de suportat, existand mai multe persoane care si-au pierdut cunostinta.

"Am oprit concertul din Piatra Neamt. Temperatura imposibil de suportat pentru public, mai ales pentru copii. Mai multe persoane (inclusiv copii) care si-au pierdut cunostinta. Vom actiona legal. Oamenii au venit la un concert, si nu la "mall" si, cu toate ca legal nu este responsabilitatea noastra, va rugam sa ne scrieti pe mara.ciama@globalrecords.com pentru asistenta juridica gratuita in sensul acestui caz. De asemenea, vom sesiza toate organele competente pentru a "sensibiliza" afaceristii care au adus 2 (DOUA!!!!!) baxuri de 6 sticle de jumatate de litru chiar cand au vazut prima persoana scoasa de ambulanta din sala supraplina!", arata membrii trupei din Republica Moldova.

Ei mai spun ca "nu se vor lasa" si ii roaga pe cetatenii din Piatra Neamt sa se solidarizeze in acest caz.

"Nu ne vom lasa si ii rugam pe cetatenii din Piatra Neamt sa se solidarizeze in acest caz. Putea fi mult, MULT MAI GRAV! Acum depunem plangere la politie si lucram la sesizarile necesare. Asa concerte NU trebuie sa aiba loc niciodata! Ne cerem scuze de la toti care au venit cu sufletul deschis acolo, dar altfel nu puteam proceda. (..) P.S.: Sa raspunda", mai spun membrii Carla's Dreams.