In criza te uiti mai des in portofel. Chiar renunti la unele lucruri pe care puneai pret in vremurile bune, dar nu si la cele cu adevarat importante. Ce se intampla cu asigurarile de viata in aceasta perioada?

Conform studiului Financial CrisisMeter realizat de Mercury Research in perioada 25 mai – 8 iunie 2009, asigurarile de viata sunt printre ultimele lucruri la care romanii detinatori de astfel de produse ar reduce cheltuielile: doar 4% includ contributia la asigurarile de viata printre primele 3 lucruri la care ar reduce cheltuielile.

Cornelia Coman, director general ING Asigurari de Viata, a fost in direct cu cititorii HotNews.ro, pentru un dialog online pe tema economisirii pe termen lung si protectiei financiare.

Intalnirea a fost urmata de un interviu inregistrat in Studioul HotNews.ro.

(suplimentul publicitar de educatie financiara Asigurari si Pensii)

*Studiul a fost realizat pe un esantion total de 1.149 de respondenti reprezentativ la nivel national, in perioada 25 mai – 8 iunie 2009.

  • Nota: Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu se refera la temele anuntate, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana.

N.R.: Un comentariu postat de la un IP al unei companii concurente a fost sters, pentru ca nu continea nici o intrebare, ci doar un atac nefondat

  • Unele comentarii off-topic le puteti gasi aici
  • alte discutii pe forum- aici