Liberalii și social-democrații se atacă și se amenință cu anchete și plângeri penale. După ce PSD a anunțat că le face plângere penală, liberalii Rareș Bogdan și Florin Cîțu reacționează din nou pe pagina lor de socializare. Cîțu susține că va cere înființarea unei comisii de anchetă la nivel european pentru modul cum Guvernul a "măsluit execuția bugetară din 2018".

HotNews.roFoto: Hotnews

Cîțu spune că nu este speriat de PSD amintind că PSD l-a mai anchetat și în 2017 prin ASF.

"În sfârșit voi putea merge, în mijlocul campaniei electorale, împreună cu procurorul de caz la Ministerul Finanțelor Publice și la Comisia Națională de Strategie și Prognoza. Voi cere să fie prezentă și o echipă a Comisiei Europene care deja a arătat ca execuția bugetară pentru 2018 a fost măsluită. O să cer ajutorul și lui Rareș Bogdan pentru a prezenta aceste informații în PE și pentru a constitui o comisie de anchetă acolo", scrie Cîțu pe pagina sa de Facebook.

La rândul său, prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan scrie pe pagina sa de Facebook că social-democrații sunt disperați pentru că au fost demascați cu privire la situația bugetului de stat.

"I-am demascat și sunt disperați! Florine, ne urcăm pe ei până îi scoatem din Palatul Victoria! De urechi și cu picioare în fund, așa merită!", a scris Rareș Bogdan, marți, pe contul său de Facebook.

Reacția celor doi liberali vine în contextul în care PSD a anunțat că va depune plângere penală împotriva reprezentanților PNL care au acuzat PSD și ALDE că "ar fi furat" 10% din PIB.