George Simion și Mihail Neamțu au mers joi în vizită acasă la Gigi Becali. Discuția principală a fost despre o posibilă finanțare pe care Gigi Becali să o facă pentru campania de la europarlamentare a lui Mihail Neamțu, candidat din partea AUR, a declarat Gigi Becali presei.

Mihail Neamțu, Gigi Becali și George SimionFoto: Vlad Nedelea

„Să vedem dacă o să îi dau o mână de ajutor lui Neamțu, că el candidează la europarlamentare, dar nu mai este timp acum, când începe campania? Campania a început, și atunci nu se poate. Dacă venea mai devreme, îl împrumutam, partidul, cu 500 de mii (n. red.: de euro), cum am împrumutat și PSD-ul. Acum împrumutam AUR-ul. Să vedem o formulă, să îl împrumut pe el, dacă e legal să îl împrumut pe Mihail Neamțu și el să își finanțeze campania”, a spus, printre altele, Gigi Becali.

Mihail Neamțu este pe locul 10 pe lista AUR pentru alegerile europarlamentare. Ca să ajungă europarlamentar, partidul ar trebui să obțină în jur de 30% din totalul voturilor exprimate. Potrivit unui sondaj INSCOP din luna aprilie, realizat la comanda News.ro, partidul condus de George Simion ar lua 16,7% din voturi.

Foto: Vlad Nedelea

Președintele AUR, George Simion, a fost fotografiat joi, în prima parte a zilei, intrând în „palatul” lui Gigi Becali din București.

Citește și: