​FCSB și Rapid au remizat în cel mai important meci al etapei cu numărul 5 din play-off-ul SuperLigii României, scor 2-2, într-o atmosferă de senzație creată de cei peste 45.000 de spectatori prezenți pe Arena Națională din București.

Duel pentru minge în Rapid - FCSBFoto: Razvan Pasarica / Sport News / Profimedia

>>INTERVIU Secretele din spatele Academiei lui Gică Hagi - Câți copii se antrenează la Ovidiu, sfatul dat părinților și cât au contat modelele găsite la Real, Barca și Ajax

Golul lui Florent Hasani a fost anulat pentru că Rrahmani ar fi infleunțat faza - Kyros Vassaras confirmă că decizia tușierului a fost bună

FCSB a scos un rezultat de egalitate în duelul cu Rapid din play-off-ul SuperLigii României, însă meciul nu a fost lipsit de erori sau faze controversate de arbitraj.

Giuleștenii au avut un gol al lui Florent Hasani anulat, din cauza faptului că Albion Rrahmani se afla pe direcția mingii și ar fi sărit peste aceasta, influențându-l pe Ștefan Târnovanu.

Decizia de anula golul a fost aspru criticată de giuleșteni, iar Kyros Vassaras, președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, a comentat faza controversată din acest joc.

În cursul acestui atac, un jucător trage către poartă, iar coechipierul său e într-o poziție clară de offside, exact pe direcția mingii. Acesta face un gest evident foarte aproape de minge, iar fără săritura sa urma să fie atins de balon.

El se află aproape de portarul advers, în careul mic, iar acțiunea sa are un impact clar asupra portarului, așa cum spun Legile Jocului. Împiedică abilitatea portarului de a interveni.

Arbitrul și arbitrul asistent decid corect că este offside, iar golul e anulat. VAR confirmă decizia din teren în mod corect.” - a declarat acesta, potrivit FRF.

SuperLiga, etapa cu numărul 5 din play-off

Farul – CFR Cluj 5-1

FCSB – Rapid 2-2

Sepsi – Universitatea Craiova 1-3

Clasament play-off SuperLiga

1. FCSB – 45 puncte

2. Universitatea Craiova – 34 p

3. Farul – 32 p

4. CFR Cluj – 31 p

5. Rapid – 29 p

6. Sepsi – 27 p.