About Festivals
Concert Classic Unlimited Sibiu
Foto: Fapte
Parteneriat Media

Final de Classic Unlimited 2021: 9 concerte, peste 1.000 de participanți și doi urși adoptați

de Smile Media
Marți, 28 Sept 2021 Classic Unlimited
Cea de-a cincea ediție a turneului Classic Unlimited s-a încheiat duminică, 26 septembrie, cu recitalul susținut de pianistul Bogdan Vaida la Timișoara, în centrul cultural Faber. Pe parcursul celor patru săptămâni de turneu, peste 1.000 de persoane au luat parte la cele nouă concerte care s-au desfășurat în Jibou, Târgu Mureș, Brașov, Zărnești, Suceava, Iași, Cluj-Napoca, Sibiu și Timișoara.
Slow Coffee Festival 2021
Foto: Hotnews
Parteneriat Media

Slow Coffee Festival 2021 – 5000 de oameni au participat la festivalul cafelei de specialitate

de Smile Media
Marți, 28 Sept 2021 Slow Coffee Festival
Slow Coffee Festival, evenimentul aflat la a 5-a ediție, a atras 5000 de curioși în cele două zile de festival, oameni care au aflat mai multe despre cafeaua de specialitate, au primit sfaturi valoroase în ceea ce privește pornirea unui business în această industrie, dar s-au putut bucura și de cumpărături promoționale la festival.
Untold 2021
Foto: Facebook
Parteneriat media

Peste 265.000 de participanți în cele patru zile la Untold

de HotNews.ro
Luni, 13 Sept 2021 Untold
Ultima zi a festivalului UNTOLD a fost una memorabilă. Peste 65.000 de oameni au trecut pragul tărâmului magic UNTOLD, în a patra zi a festivalului. Astfel, în total, în cele patru zile peste 265.000 s-au bucurat de ediția din 2021 a festivalului UNTOLD, în condiții de maximă siguranță, în cel mai sigur loc public din România.
Untold
Foto: UNTOLD
Parteneriat media

Peste 56.000 de oameni au participat la prima zi a festivalului UNTOLD

de HotNews.ro
Vineri, 10 Sept 2021 Untold
Prima zi a festivalului UNTOLD a depășit așteptările tuturor celor prezenți. Bucuria revederii festivalului după doi ani și energia oamenilor au fost nemărginite. Alături de prieteni, încărcați cu optimism și încredere, participanții au savurat întregul festival. Fie ca s- au aflat la prima lor experiență UNTOLD, fie că au revenit și au descoperit lucruri noi, cu toții au trecut printr-o încărcătură emoțională unică de unde nu au lipsit nici lacrimile de fericire.
Gheorghe Zamfir
Foto: UNTOLD
Parteneriat Media

Maestrul Gheorghe Zamfir urcă pe mainstage-ul UNTOLD pentru un moment unic

de Smile Media
Miercuri, 8 Sept 2021 Untold
Cel mai bun naist al lumii, maestrul Gheorghe Zamfir, urcă în premieră pe scena principală UNTOLD pentru un moment unic. Vineri seară, 10 septembrie, de la 22:30, fanii festivalului vor asculta magia muzicii creată de unul dintre cei mai impresionanți artiști internaționali.
Slow Coffee Festival
Foto: Facebook
Parteneriat media Slow Coffee Festival 2021

Cum transformi o investiție de 10 mii de euro într-o afacere de 2 milioane de euro în domeniul cafelei de specialitate

de Gruia Dragomir HotNews.ro
Miercuri, 8 Sept 2021 Slow Coffee Festival
De șase ani, în București se organizează un festival dedicat pasionaților de cafea de specialitate. Acesta este inițiativa Artisan Coffee, brandul creat de doi foști IT-iști care și-au transformat pasiunea pentru cafea într-o afacere.
Untold 2021
Foto: UNTOLD
Parteneriat media

UNTOLD 2021- cel mai sigur loc public din România/ Peste 2000 de angajați M.A.I și 700 de agenți de securitate privați se vor asigura că sunt respectate măsurile de siguranță

de HotNews.ro
Marți, 7 Sept 2021 Untold
Mai sunt două zile până când tărâmul magic UNTOLD se redeschide pentru zecile de mii de fani, după aproape doi ani. Și în acest an, organizatorii și autoritățile au pregătit un amplu plan de măsuri astfel încât festivalul UNTOLD să fie cel mai sigur loc public din România.
Festivalul cafelei de specialitate
Foto: Slow Coffee Festival
Parteneriat Media

Slow Coffee Festival 2021 – festivalul cafelei de specialitate. 11-12 septembrie, două zile de explorări de cafea și ciocolată artizanală, socializare și Campionatul Național de AeroPress

de Smile Media
Marți, 7 Sept 2021 Slow Coffee Festival
​• cel mai important eveniment al cafelei de specialitate
• degustări de cafea de specialitate și ciocolată artizanală
• ateliere pentru business în industria cafelei
• lansare espressor GB5 La Marzocco în România
• Campionatul Național de AeroPress la care se va alege câștigătorul care va reprezenta România la Campionatul Mondial de AeroPress
• spectacol de improvizație, stand-up, petrecere și live music
José James
Foto: Janette Beckman

webPR: José James- În R&B povestea dragostei e totul

de Dragoș Basca Smile Media
Duminică, 5 Sept 2021 Jazz in the Park
José James și Taali, parteneri în viață, în business și în muzică, vor cânta pentru prima dată în România astăzi, la Jazz In The Park pe scena mare a Parcului Etnografic. Am povestit cu amândoi pentru voi ca să îi cunoașteți mai bine și să vă convingem să mergeți să îi vedeți cântând.
Hania Rani
Foto: Marta Kacprzak
Parteneriat Media

webPR: Hania Rani-primul concert în România, la Jazz în The Park.

de Dragoș Basca Smile Media
Sâmbătă, 4 Sept 2021 Jazz in the Park
Mâine, 5 Septembrie, pianista poloneză Hania Rani concertează în formulă de trio la Jazz în The Park, în Parcul Etnografic, la Piano Stage. Am povestit puțin cu ea pentru voi.
Acces și sistem de plată UNTOLD
Foto: UNTOLD
Parteneriat Media

Sistem de plată, check-in și acces în festivalul UNTOLD 2021

de Smile Media
Vineri, 3 Sept 2021 Untold
Mai sunt doar câteva zile până la cea de-a șasea ediție UNTOLD, cel mai mare festival din Europa în acest an. Organizatorii le recomandă fanilor festivalului să aleagă opțiunea de Check-in și Top-up online pentru a se bucura de un acces mai rapid în festival. Check-in-ul online poate fi realizat până la eveniment, iar cei care aleg să îl facă la fața locului trebuie să achite o taxă de 25 de euro.
Program Jazz in the Park 2021
Foto: Fapte
Parteneriat Media

Începe Jazz in the Park în tot orașul!

de Smile Media
Joi, 2 Sept 2021 Jazz in the Park
O nouă ediție Jazz in the Park se deschide azi, 2 septembrie, cu concertul Fanfarei Ciocârlia, care va avea loc în Iulius Parc din Cluj-Napoca. Timp de trei zile, 37 de trupe din țară și străinătate vor concerta pe scenele aflate în Parcul Național Etnografic ’’Romulus Vuia’’, Iulius Parc și Campusul USAMV, oferindu-le încă o dată clujenilor posibilitatea de a descoperi artiști incredibili și de asculta albume de jazz în premieră.
Spitale publice din bani privați
Foto: UNTOLD
Parteneriat Media

Fanii UNTOLD pot dona în acest an la festival pentru proiectul "Spitale publice din bani privați",campanie inițiată de actorul Codin Maticiuc și Fundația Metropolis

de Smile Media
Marți, 31 Aug 2021 Untold
UNTOLD continuă tradiția de a le oferi fanilor șansa să contribuie la cauze sociale care vin în ajutorul celor din jur. Astfel, în acest an, odată veniți la festival, fanii pot face fapte bune susținând proiectul ,,Spitale publice din bani privați”, proiect inițiat de actorul Codin Maticiuc și Fundația Metropolis.
UNTOLD
Foto: UNTOLD
Parteneriat media

Accesul la UNTOLD 2021 se face doar cu Certificatul Digital EU Covid-19 (Green Pass) sau testare rapidă antigen

de Smile Media
Luni, 30 Aug 2021 Untold
Fanii UNTOLD vor putea intra în acest an în perimetrul festivalului doar cu Certificatul Digital EU COVID-19 sau cu testare rapidă antigen. În acest fel, organizatorii UNTOLD își păstrează angajamentul de a face unul dintre cele mai sigure evenimente din Europa, care să devină un model global. Astfel, participanții se vor afla în cel mai sigur loc din România, în cele 4 zile de festival.
Classic Unlimited la Carturesti
Foto: Fapte

webPR: Turneul Classic Unlimited 2021 începe în acest weekend la Jibou și Târgu Mureș

de Smile Media
Sâmbătă, 28 Aug 2021 Classic Unlimited
A cincea ediție a turneului Classic Unlimited debutează în acest weekend cu două concerte. Primul dintre ele va avea loc sâmbătă, 28 august, în Grădina Botanică "Vasile Fati" din Jibou, iar cel de-al doilea duminică, 29 august, la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș.
Summer Well
Foto: Hotnews

​FOTO/VIDEO Festivalul Summer Well: Marea Lună de la podul plutitor și în liniște, pe iarbă, la Orchestra Simfonică București

de Florin Barbuta HotNews.ro
Luni, 16 Aug 2021 Summer Well
S-a încheiat festivalul Summer Well. Tinerii s-au simțit bine în fața scenelor de pe Domeniul Știrbey. Mulți și-au adus copiii mici de câțiva ani, s-au așezat în zona scenei principale pe o păturică și au ascultat muzica festivalului. Mulți dintre ei au venit echipați cu anumite căști speciale de atenuare a sunetului pentru ca cei mici să nu fie afectați de volum. Totuși, sunetul a fost bun, nici puternic și nici slab.
EC Special - Concert Subcarpati - Unirii Stage
Foto: Electric Castle
Parteneriat media

S-a încheiat EC_Special by Electric Castle: „Un exercițiu de încredere colectivă”, de speranță pentru artiști și bucurie pentru public

de HotNews.ro
Luni, 16 Aug 2021 Electric Castle
Primul festival de după începerea pandemiei, EC_Special by Electric Castle, a adunat timp de 10 zile peste 186,000 de participanți. Au fost 15,000 de ore de muzică susținute de 250 de trupe dintre cele mai apreciate la nivel național și internațional, în peste 20 de locuri din Cluj-Napoca și de pe domeniul Castelului Banffy din Bonțida.
Adrian Despot EC_Special
Foto: Electric Castle
Parteneriat media

Adi Despot, Vița de Vie, la EC_Special by Electric Castle: „Pandemia a fost îngrozitoare, depersonalizantă. Nu mai vreau să iau pauză”

de HotNews.ro
Sâmbătă, 14 Aug 2021 Electric Castle
Solistul trupei Vița de Vie, Adi Despot, a vorbit în cadrul conferințelor EC_Talks by Electric Castle, despre timpul petrecut în pandemie, viața de familie între concerte și planurile muzicale de viitor.
Electric Castle 2021
Foto: Facebook

EC_Special: Muzică românească bună și party-uri deasupra orașului sau ce ne așteaptă în weekend la Electric Castle

de Marius Ghenț HotNews.ro
Vineri, 13 Aug 2021 Electric Castle
Când organizezi un festival pe o perioadă de șapte zile, nu toată lumea va reuși să ajungă în fiecare seară la concerte. Pentru că job, oboseală sau alte întâlniri prestabilite. Azi începe weekendul și te poți bucura de experiența EC_Special fără să te gândești la ziua de mâine.
Summer Well 2021
Foto: Summer Well
Parteneriat media

Zeci de mii de persoane la primul festival mare din București/ Reguli de acces la Summer Well

de HotNews.ro
Vineri, 13 Aug 2021 Summer Well
August este luna noastra, a iubitorilor de Summer Well! Ne pregatim de 4 zile de concerte, proiecte de arta, experiente gourmet si multa voie buna. Noi suntem pregatiti! Mai este putin pana la weekend-ul prelungit The Limited Edition si avem noutati de impartasit cu voi:
FOTO Prof. Daniel David la EC_Talks
Foto: Electric Castle
Parteneriat media

Prof. Dr. Daniel David, la EC_Special by Electric Castle: „Revenirea la concerte și la evenimente ajută starea psihică a oamenilor după pandemie”

de HotNews.ro
Vineri, 13 Aug 2021 Electric Castle
EC_Special by Electric Castle continuă la Cluj cu zeci de concerte în centrul istoric, pe Cetățuie și în Piața Unirii, cu instalații spectaculoase new media, dar și cu o serie conferințe pe teme de maxim interes și extrem de relevante pentru spațiul public: sănătate mintală în contextul pandemiei, educație sexuală, sustenabilitate și dezvoltare durabilă.
Electric castle 2021
Foto: Facebook
Parteneriat media

Peste 16.000 de participanți, miercuri, la EC_Special, la Cluj/ Joi au loc zeci de concerte de neratat, expoziții și conferințe pe teme de sănătate mintală.

de HotNews.ro
Joi, 12 Aug 2021 Electric Castle
EC_Special continuă în forță la Cluj! Peste 16.000 de persoane s-au bucurat ieri, miercuri 11 august, de concertele din centrul istoric al Clujului și de pe Cetățuie, și-au întâlnit artiștii preferați, au dansat și au cântat pe ritmuri electro, rock, indie, house, grime, rap și experimental.
Festivalul EC_Special by Electric Castle 2021_vibes
Foto: Electric Castle
Parteneriat media

Meet you in the city! După 3 zile și 3 nopți electrizante pline de distracție la castel, de azi EC_Special by Electric Castle se mută la Cluj

de HotNews.ro
Luni, 9 Aug 2021 Electric Castle
Primul și cel mai mare festival din ultimul an și jumătate a debutat într-o atmosferă electrizantă care i-a făcut pe participanți să se distreze 3 zile și 3 nopți! Comuna clujeană Bonțida a devenit weekendul trecut capitala muzicii live, a bucurie și distracției.
EC_Special: în sfârșit, împreună din nou după 2 ani

Foto: Electric Castle
Parteneriat media

EC_Special: în sfârșit, împreună din nou după 2 ani


de Marius Ghenț HotNews.ro
Joi, 5 Aug 2021 Electric Castle
EC_Special debutează cu trei zile de muzică electronică la castelul Banffy, locul în care ne vom revedea anul viitor la EC8 cu Gorillaz, Twenty One Pilots, Deftones and many more. Până atunci ne strângem în 6-8 august pentru un festival special, cu o configurație nouă și un line-up care o să-i mulțumească în special pe puriștii care au venit la EC înainte de ploile torențiale.
Electric Castle Bontida
Foto: Facebook
 documente
(05 Aug 2021) PDF, 10MB

Programul complet al Electric Castle. EC_Special începe vineri

de G.S. HotNews.ro
Joi, 5 Aug 2021 Electric Castle
Electric Castle EC_Special va începe vineri, 6 august, artiștii urmând să urce pe cele 6 scene de la Bonțida până duminică, 8 august. Din 9 și până pe 15 august EC_Special se mută la Cluj-Napoca.
Electric Castle Bontida
Foto: Facebook

Cluj: Începe Electric Castle

de DP HotNews.ro
Vineri, 6 Aug 2021 Electric Castle
250 de artiști din 23 de țări de pe trei continente se vor afla începând de vineri la ediția din acest an a Electric Castle, eveniment desfășurat timp de zece zile în peste 20 de puncte din Bonțida și Cluj-Napoca, scrie Agerpres. Este vorba de o "experiență rural - urbană nemaiîntâlnită", un festival care implică peste 10.000 de participanți și 15.000 ore de muzică diversă și de calitate, arată organizatorii. Line-up-ul "EC_Special" se întregește cu o nouă listă de 40 de artiști, care vor urca pe cele 15 scene din Bonțida și Cluj-Napoca, între 6 și 15 august.
Festivalul EC_Special by Electric Castle 2021
Foto: Electric Castle
Electric Castle 2021

Vineri începe EC_Special by Electric Castle. Află totul despre cazare, program și evenimente, la primul și cel mai mare festival de după pandemie!

de HotNews.ro
Miercuri, 4 Aug 2021 Electric Castle
Back to life este motto-ul acestei ediții manifest, prin care participanții sunt invitați să trăiască bucuria a tot ce ne-a lipsit în pandemie. Urmează 10 zile electrizante, 15,000 de ore de muzică susținute de 250 de artiști, în peste 20 de locații din Bonțida și Cluj-Napoca, dans, lucrări fascinante de artă new media și evenimente educaționale inspiraționale. Toate, între 6-15 august, la primul și cel mai mare festival de după pandemie. Biletele sunt limitate!
Bogdan Vaida
Foto: Fapte

webPR: Classic Unlimited 2021: Concerte de pian pentru urși și alți iubitori de muzică clasică

de Smile Media
Marți, 27 Iul 2021 Classic Unlimited
Sanctuarul de urși Libearty din Zărnești și alte opt locuri speciale din țară se vor transforma, în perioada 25 august-26 septembrie, în săli de concerte pentru a găzdui cea de-a cincea ediție a turneului național Classic Unlimited, susținut de pianistul Bogdan Vaida.
#ASCULTĂ FATOUMATA DIAWARA, DOMINIC MILLER, JOSÉ JAMES ȘI FANFARE CIORCÂRLIA LA JAZZ IN THE PARK 2021
Foto: Jazz in the Park

webPR: #ASCULTĂ FATOUMATA DIAWARA, DOMINIC MILLER, JOSÉ JAMES ȘI FANFARE CIORCÂRLIA LA JAZZ IN THE PARK 2021

de Smile Media
Luni, 12 Iul 2021 Jazz in the Park
De un optimism debordant și care explorează influențe și spații culturale diferite, pentru a aduce în fața publicului povești complexe și inedite - astfel se definește lineup-ul celei de-a opta ediții Jazz in the Park, care va avea loc la Cluj-Napoca, în tot orașul, în 2-5 septembrie 2021.
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by