Jazz in the Park
Jazz in the Park
Foto: Jazz in the Park

webPR: Jazz in the Park 2021, cifrele unei ediții în pandemie

de HotNews.ro
Luni, 6 Sept 2021 Jazz in the Park
Ediția din acest an a festivalului Jazz in the Park s-a încheiat ieri seară după patru zile de întoarcere la normalitate, timp în care aproape 19.000 de persoane au participat la concertele și activitățile pregătite de organizatori. Desfășurat între 2-5 septembrie, evenimentul a adus la Cluj-Napoca 170 de artiști din 37 de trupe de pe trei continente: Europa, Africa și America. Recordul de audiență a fost înregistrat de concertul artistei africane Fatoumata Diawara, care sâmbătă, 4 septembrie, a adunat în fața scenei din Parcul Național Etnografic ’’Romulus Vuia’’ mai bine de 3.400 de persoane.
José James
Foto: Janette Beckman

webPR: José James- În R&B povestea dragostei e totul

de Dragoș Basca Smile Media
Duminică, 5 Sept 2021 Jazz in the Park
José James și Taali, parteneri în viață, în business și în muzică, vor cânta pentru prima dată în România astăzi, la Jazz In The Park pe scena mare a Parcului Etnografic. Am povestit cu amândoi pentru voi ca să îi cunoașteți mai bine și să vă convingem să mergeți să îi vedeți cântând.
Hania Rani
Foto: Marta Kacprzak
Parteneriat Media

webPR: Hania Rani-primul concert în România, la Jazz în The Park.

de Dragoș Basca Smile Media
Sâmbătă, 4 Sept 2021 Jazz in the Park
Mâine, 5 Septembrie, pianista poloneză Hania Rani concertează în formulă de trio la Jazz în The Park, în Parcul Etnografic, la Piano Stage. Am povestit puțin cu ea pentru voi.
Program Jazz in the Park 2021
Foto: Fapte
Parteneriat Media

Începe Jazz in the Park în tot orașul!

de Smile Media
Joi, 2 Sept 2021 Jazz in the Park
O nouă ediție Jazz in the Park se deschide azi, 2 septembrie, cu concertul Fanfarei Ciocârlia, care va avea loc în Iulius Parc din Cluj-Napoca. Timp de trei zile, 37 de trupe din țară și străinătate vor concerta pe scenele aflate în Parcul Național Etnografic ’’Romulus Vuia’’, Iulius Parc și Campusul USAMV, oferindu-le încă o dată clujenilor posibilitatea de a descoperi artiști incredibili și de asculta albume de jazz în premieră.
Nik Baertsch
Foto: Christian Senti
Jazz in the park - Cluj 2021

Nik Bärtsch: Creativitatea, empatia și comunitatea sunt cele mai importante lucruri

de Dragoș Bască HotNews.ro
Miercuri, 1 Sept 2021 Jazz in the Park
Când suntem tineri, probabil avem multă nevoie să fim întâi observați, avem ambiția de a ne face auziți. Comunitatea și a fi pe scenă sunt esențiale. Muzica nu funcționează fară artist și fară audienta sa. Pe măsură ce trec anii, apreciez tot mai mult pe toți cei care sunt implicați în a organiza un concert, a scoate un disc, o carte, etc. Putem să o facem doar dacă suntem împreună. Ambiția noastră ar trebui să fie direcționată spre a lucra împreună pentru o comunitate democratică. Fară asta, oamenii nu pot supraviețui. Creativitatea, empatia și comunitatea sunt cele mai importante lucruri.
Luiza Zan
Foto: Hotnews
Jazz In the park - Cluj 2021

Interviu Luiza Zan: Despre muzică și vise

de Dragoș Bască HotNews.ro
Luni, 30 Aug 2021 Jazz in the Park
Luiza Zan vine să cânte alături de Jazzpar Trio la Jazz în The Park pe 4 Septembrie, pe scena de la Iulius Parc și am povestit cu ea un pic despre muzică și vise.
Marco Mezquida
Foto: Hotnews
Jazz in the Park - Cluj 2021

Marco Mezquida: Voi oferi o experiență foarte puternică și intensă de solo piano!

de Dragoș Bâscă HotNews.ro
Sâmbătă, 28 Aug 2021 Jazz in the Park
În 3 septembrie va fi în Parcul Etnografic din Cluj-Napoca, undeva va concerta în cadrul festivalului Jazz in the Park. Până atunci, ascultă Enescu încercând să se inspire cât de mult poate din muzica românească. Ne referim la Marco Mezquida, una dintre cele mai uimitoare figuri ale jazzului european contemporan, cu care am discutat zilele trecute despre muzica sa și nu numai.
#ASCULTĂ FATOUMATA DIAWARA, DOMINIC MILLER, JOSÉ JAMES ȘI FANFARE CIORCÂRLIA LA JAZZ IN THE PARK 2021
Foto: Jazz in the Park

webPR: #ASCULTĂ FATOUMATA DIAWARA, DOMINIC MILLER, JOSÉ JAMES ȘI FANFARE CIORCÂRLIA LA JAZZ IN THE PARK 2021

de Smile Media
Luni, 12 Iul 2021 Jazz in the Park
De un optimism debordant și care explorează influențe și spații culturale diferite, pentru a aduce în fața publicului povești complexe și inedite - astfel se definește lineup-ul celei de-a opta ediții Jazz in the Park, care va avea loc la Cluj-Napoca, în tot orașul, în 2-5 septembrie 2021.
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by