Revista "Playboy" din acest numar face un sondaj, pe Internet, printre barbatii autohtoni, care au posibilitatea sa voteze pentru a-si vedea vedeta favorita dezbracata in publicatia pentru adulti. In acest moment, intr-un top ten inedit, pe primele pozitii se afla Melania Medeleanu, Andreea Raicu, Cristina Rus, Monica Barladeanu si Andreea Marin.

Clasament

1. Melania Medeleanu 42.230 voturi

2. Andreea Raicu 34.771 voturi

3. Cristina Rus 29.378 voturi

4. Monica Barladeanu 26.957 voturi

5. Andreea Marin 26.837 voturi

6. Catrinel Sandu 20.787 voturi

7. Manuela Harabor 20.408 voturi

8. Alexandra Dinu 19.632 voturi

9. Kitty Cepraga 18.265 voturi

10. Mihaela Radulescu 14.838 voturi

Melania Medeleanu, frumoasa prezentatoare de stiri de la "Realitatea TV", conduce detasat in clasament, la mare distanta de Andreea Raicu. Daca vedeta de la "Prima TV" o va ajunge pe "stirista" , pe ultima suta de metri, e greu de crezut.

Important este, insa, ca fosta iubita a fotbalistului Cristian Chivu se afla acolo sus, semn ca barbatii autohtoni ar da orice numai pentru a-i vedea formele apetisante.

Pe cine ar dori sa revada barbatii

1. Gina Pistol 12.845 voturi

2. Corina Ungureanu 11.116 voturi

3. Nicoleta Luciu 10.450 voturi

4. Ileana Lazariuc 9.510 voturi

5. Mihaela Luca 9.208 voturi

Melania Medeleanu, surpriza placuta

Roscata, cu ochii albastri, Melania Medeleanu este considerata una dintre cele mai frumoase vedete TV din Romania la ora actuala.

Femeie desteapta, a facut Conservatorul, Sectia canto, este licentiata in Psihologie si Sociologie la Universitatea Bucuresti, mai are putin si isi ia masteratul in Comunicare si Relatii Publice, Melania este vazuta de barbati ca o papusica pe care ar dori sa o aiba acasa, pe perete, intr-o poza deocheata.

Chiar daca acest lucru pare imposibil in acest moment, mai ales ca profesia de "stirista" impune o anumita seriozitate, "masculii" autohtoni spera ca, intr-o buna zi, doamna Melania va aparea goala intr-un pictorial.

Andreea Raicu, frumoasa de la «Prima»

Vedeta TV Andreea Raicu este a doua, insa multi o vad pe prima pozitie. Carismatica, dulcica, Andreea este visul oricarui barbat din Romania si, de aceea, o aparitie a ei in "Playboy" ar fi foarte apreciata de cunoscatori. Pana atunci, imaginatia masculilor de pe plaiurile noastre este pusa la incercare ori de cate ori domnisoara Raicu pozeaza in ipostaze sexy in reviste mai "cuminti".

Cristina Rus, cantareata-papusa

Pozitia a treia este ocupata de Cristina Rus, cantareata cu fata de papusa. Componenta a trupei "Blondy", Cristina abordeaza la concerte sau in videoclipuri tinute indraznete, care ii dau gata pe barbatii romani.

Cu toate acestea, domnisoara Rus nu a acceptat niciodata propunerile venite din partea revistelor pentru adulti, motivand ca este o persoana pudica si nu-si poate arata goliciunea unei tari intregi. Sa o credem pe cuvant.

Monica Barladeanu, «americanca»

Declarata cea mai sexy femeie din Romania anul trecut, Monica Barladeanu ocupa pozitii fruntase si in 2004. Desi a stat mai mult prin SUA, unde a facut studii de televiziune si a jucat in doua filme, Barladeanu nu a fost uitata de romani, dimpotriva.

Voturile pentru a o vedea goala in "Playboy" pe Monica sunt numeroase si sondajul nu s-a terminat inca, asa ca sanse ca prezentatoarea de la "B1 TV" sa urce cateva locuri in clasament sunt destul de mari.

Andreea Marin, serioasa

Cea mai in voga vedeta din Romania la ora actuala, Andreea Marin nu a pozat niciodata goala, nici macar in "FHM", acolo unde pictorialele nu sunt atat de "incitante". Si, totusi, barbatii o iubesc, semn ca pentru a ajunge la inima cuiva nu-i nevoie sa te dezbraci pe prima pagina a ziarelor.

Daca Andreea Marin isi va arata trupul in "Playboy" candva ramane de vazut, pana atunci reprezentantii sexului tare pot avea, cel mult, doar fantezii cu vedeta TV.