CFR Cluj - Sepsi, meci contând pentru etapa a 7-a a play-off-ului din campionatul României, este programat, duminică, 28 aprilie, de la ora 21:00, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

CFR Cluj, care nu a renunţat la lupta pentru un loc de Conference League, şi Sepsi, cu şanse infime de a mai ajunge în Europa, se întâlnesc într-una dintre cele mai interesante partide ale etapei a 7-a a play-off-ului din SuperLiga.

CFR Cluj ocupă locul 4, cu 34 de puncte, tot atâtea câte are şi Universitatea Craiova, care e pe 3 (ultima poziţie care oferă posibilitatea accesului în Conference League) şi pe care a învins-o în etapa precedentă, chiar în Bănie, scor 1-0, ajungând astfel la două victorii, un rezultat de egalitate şi trei înfrângeri înregistrate în acest play-off.

Echipa antrenată după demisia lui Adrian Mutu de cuplul Francisc Dican - Ovidiu Hoban a pierdut ambele meciuri disputate acasă în play-off, 1-3 cu Universitatea Craiova şi 0-1 cu FCSB (în sezonul regulat a bifat 10 succese, patru remize şi un eşec pe teren propriu), iar golgheterul ei este Philip Otele, cu 14 reuşite în SuperLiga.

De menţionat că succesul din Oltenia a fost abia al doilea al „feroviarilor” în ultimele şapte partide oficiale disputate în SuperLiga şi în Cupa României (a fost elimiantă în sferturile de finală de Corvinul, echipă din Liga 2, scor 0-4 la Hunedoara).

Sepsi este pe locul 6, ultimul, aproape fără şanse la cupele europene, şi vine după o victorie, trei rezultate de egalitate şi două înfrângeri înregistrate în play-off, iar în runda trecută a remizat pe teren propriu cu FCSB, scor 2-2.

În partidele jucate în deplasare în acest play-off, echipa antrenată de Bernd Storck a pierdut şi a câştigat câte o dată, 1-2 cu FCSB şi 1-0 cu Rapid (în sezonul regulat a bifat cinci succese, două egaluri şi opt eşecuri pe terenuri străine), iar cel mai bun marcator al ei în campionat este Marius Ştefănescu, autor a 13 goluri.

Atenţie, Sepsi nu a suferit decât două înfrângeri în ultimele zece partide din SuperLiga!

Cele două echipe şi-au împărţit victoriile în sezonul regulat, fiecare reuşind să câştige pe teren propriu, CFR în tur cu 3-0 (Tachtsidis 41p, Camora 70, Bîrligea 81), iar Sepsi în retur cu 2-1 (Kallaku 70, Damaşcan 85 / Tachtsidis 31), pentru ca în play-off să remizeze la Sf. Gheorghe, scor 1-1 (Ştefănescu 9 / Boben 21).

Superbet oferă cota 1,45 pentru pronosticul 1: victorie pentru gazde în meciul CFR Cluj - Sepsi.

CFR Cluj - Sepsi 1

Cotă 1,45


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol