Sari direct la conținut

Prigojin „transmite salutări tuturor” printr-un email al serviciului de presă al companiei Concord – CNN

HotNews.ro
Evgheni Prigojin, Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia
Evgheni Prigojin, Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Șeful grupării paramilitare ruse Wagner, Evgheni Prigojin, ”transmite salutări tuturor”, spune serviciul de presă al companiei acestuia, Concord, într-un e-mail adresat CNN, relatează postul american.

CNN a contactat serviciul de presă al companiei cu întrebarea dacă ar putea clarifica unde se află Prigojin și daca a acceptat într-adevăr condițiile propuse de președintele Belarusului, Aleksandr Lukașenko, în contextul în care nu au mai existat mesaje de sâmbătă seara.

„Toate întrebările dumneavoastră au fost transmise lui Evgheni Viktorovici [Prigojin]. El trimite salutări tuturor și va răspunde la întrebări atunci când va avea o comunicare adecvată”, este răspunsul Concord.

Prigojin a fost văzut ultima dată plecând din Rostov-pe-Don sâmbătă seara târziu într-un SUV negru, după ce Kremlinul a declarat că Lukașenko a încheiat un acord prin care Prigojin a acceptat să plece în Belarus și să pună capăt rebeliunii sale.

Prigojin le-a ordonat sâmbătă luptătorilor săi să se întoarcă la bază, dar nu a comentat înțelegerea.

Agenția oficială de presă din Belarus a declarat duminică că Lukașenko a vorbit din nou la telefon cu președintele rus Vladimir Putin, duminică dimineață.

Oficialii din Belarus spun pentru CNN că nu au detalii despre statutul lui Prigojin în Belarus și nu au putut confirma dacă Prigojin a sosit deja în țară.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro