Sari direct la conținut

Champions League: Slavia Praga vs Union St. Gilloise – Echilibru în Cehia

HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro


Slavia Praga – Union St. Gilloise, meci contând pentru prima manşă a turului al treilea preliminar din Liga Campionilor, este programat, miercuri, 7 august, de la ora 20:00, pe Eden Arena.

Slavia Praga şi Union St. Gilloise, vicecampioane în Cehia şi, respectiv, în Belgia, se întâlnesc într-una dintre cele mai echilibrate „duble” ale turului al treilea preliminar din Champions League (manşa a doua este programată, marţi, 13 august, de la ora 21:30, pe Stade Joseph Marien).

Slavia Praga a terminat pe locul 2 în ediţia trecută a play-off-ului din 1.liga (campionatul din Cehia), cu 85 de puncte, la doar două în urma campioanei Sparta Praga, şi începe aventura europeană direct în turul al treilea preliminar din Liga Campionilor.

În acest sezon, echipa antrenată din 2018 de Jindrich Trpisovsky este pe locul 2 după trei etape, în care a înregistrat două victorii şi un rezultat de egalitate, cu şapte puncte, la două în spatele liderului Sparta Praga.

Cel mai important transfer al verii este Tomas Chory, atacant adus de la Viktoria Plzen pentru trei milioane de euro (de asemenea, fundaşul Stepan Chaloupek a venit de la Teplice).

Union St. Gilloise a terminat pe locul 2 în ediţia trecută a play-off-ului din Pro League (campionatul din Belgia), cu 49 de puncte, la unul singur în spatele campioanei Club Brugge (faţă de care avea 19 puncte avans după sezonul regulat; au rămas 10 după înjumătăţire!), şi debutează în Champions League direct în turul al treilea preliminar.

În actuala ediţie de campionat, echipa antrenată din această vară de Sebastien Pocognoli este pe locul 4 după două etape, cu un succes şi o remiză, cu patru puncte, la două distanţă de Westerlo şi Anderlecht, care au punctaj maxim.

În vară, Union St. Gilloise i-a pierdut pe Gustaf Nilsson, plecat la Club Brugge pentru şase milioane de euro, şi pe Mohamed Amoura, care s-a transferat în Bundesliga, la Wolfsburg, pentru trei milioane de euro, ambii atacanţi.
Echipa care se va califica dintre Slavia Praga şi Union St. Gilloise va juca în play-off cu învingătoarea din „dubla” Lille – Fenerbahce.

Slavia Praga şi Union St. Gilloise nu s-au mai întâlnit până acum, astfel că „dubla” din turul al treilea preliminar din Liga Campionilor este prima confruntare directă dintre cele două echipe.

Superbet oferă cota 1,22 pentru pronosticul 1X: victorie pentru gazde sau rezultat de egalitate în meciul Slavia Praga – Union St. Gilloise.

Slavia Praga – Union St. Gilloise 1X
Cotă 1,22

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol
INTERVIURILE HotNews.ro