Sari direct la conținut

Simona Halep, mesaj pentru fani. Când speră să revină pe teren și antrenorul care-i este alături în prezent

HotNews.ro
Simona Halep, Foto: Marc Aspland / News Licensing / Profimedia
Simona Halep, Foto: Marc Aspland / News Licensing / Profimedia

Simona Halep a postat vineri un mesaj pe rețelele sociale în care precizează, printre altele, că speră să revină cât mai curând pe terenul de tenis. De asemenea, fosta lideră WTA spune că a fost în Italia pentru a-și trata accidentarea de la genunchi.

Mai mult decât atât, Halep apare în fotografie pe terenul de tenis alături de Daniel Dobre, antrenor cu care a colaborat de mai multe ori în carieră și alături de care a cucerit trofeul de la Wimbledon în 2019.

„Un mic update pentru susținătorii mei. În primul rând, vă mulțumesc pentru toate mesajele frumoase!!!

Am fost în Italia la recomandarea domnului Dobre pentru a încerca să rezolv cu accidentarea. A fost o deplasare benefică și mă bucur tare mult să îl am alături pe domnul Dobre.

Sper să revin curând pe teren” – Simona Halep, pe Instagram.

Ultimul meci oficial pe care Simona Halep l-a jucat a fost pe 15 mai, în cadrul turului întâi al turneului Trophee Clarins.

La acel moment, Halep a abandonat din cauza problemelor medicale în momentul în care câștigase primul set, scor 7-5, iar în al doilea era condusă cu 3-2.

În toamna anului 2022, Simona a primit o suspendare de patru ani în cazul de dopaj cu roxadustat. Pedeapsa a fost redusă la 9 luni de către TAS pe 5 martie anul acesta, iar revenirea oficială s-a produs la turneul de la Miami, tot din luna martie, atunci când Halep a fost învinsă de Paula Badosa în runda inaugurală.

În vârstă de 33 de ani, Simona Halep a fost cel mai sus în ierarhia WTA pe locul 1 (octombrie 2017), a câștigat 24 de titluri, iar două dintre acestea sunt de Grand Slam: Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019.

A câștigat 579 de meciuri în carieră și a pierdut 240 de partide. A adunat doar din premiile din tenis $40,227,773. În prezent, Simona se află pe locul 1123 în ierarhia mondială.

INTERVIURILE HotNews.ro