Sari direct la conținut

Champions League: Lille vs Slavia Praga – Cine ia potul cel mare?

HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Lille – Slavia Praga, meci contând pentru prima manşă a play-off-ului din Liga Campionilor, este programat, marţi, 20 august, de la ora 22:00, pe Stade du Hainaut din Valencienne, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1 şi Prima Sport 1.

Lille şi Slavia Praga, două echipe cu prezenţe semnificative în cupele europene, mai ales în ultimul deceniu, se întâlnesc într-una dintre cele mai echilibrate „duble” ale play-off-ului din Champions League.

Lille a terminat pe locul 4 în ediţia trecută din Ligue 1 (campionatul din Franţa), cu 59 de puncte, la două în urma lui Brest, care s-a clasat pe 3, ultima poziţie care a permis accesul direct în Liga Campionilor.

În actualul sezon intern, echipa antrenată de Bruno Genesio (fost la Rennes), care i-a luat locul în această vară lui Paulo Fonseca (plecat la Milan), a debutat cu un succes, obţinut pe terenul celor de la Reims, scor 2-0.

Lille a început competiţia continentală în turul al treilea preliminar, în care a eliminat-o pe Fenerbahce, vicecampioana din Turcia, 2-1 acasă, în tur, şi 1-1 după prelungiri în deplasare, în retur.

Slavia Praga a terminat pe locul 2 în ediţia trecută a play-off-ului din 1.liga (campionatul din Cehia), cu 85 de puncte, la doar două în urma campioanei Sparta Praga.

În acest sezon, echipa antrenată din 2018 de Jindrich Trpisovsky are 13 puncte şi este pe locul 3 după cinci etape (în care a înregistrat patru victorii şi un rezultat de egalitate), la două puncte distanţă de liderul Sparta Praga, iar în cea mai recentă etapă disputată în campionat s-a impus pe teren propriu, scor 2-1 cu Teplice.

Slavia Praga a început aventura europeană în turul al treilea preliminar din Champions League, în care a trecut de Union St. Gilloise, vicecampioana din Belgia, după 3-1 acasă, în tur, şi 1-0 în deplasare, în retur.

Cele două echipe s-au confruntat ultima oară în faza grupelor a ediţiei 2020-2021 din Europa League, când Lille s-a impus de două ori în faţa celor de la Slavia Praga, 4-1 în tur, în deplasare, şi 2-1 în retur, acasă.

Superbet oferă cota 1,18 pentru pronosticul 1X: victorie pentru gazde sau rezultat de egalitate în meciul Lille – Slavia Praga.

Lille vs Slavia Praga 1X
Cotă 1,18

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol
INTERVIURILE HotNews.ro