Sari direct la conținut

SuperLiga: Dinamo vs Universitatea Craiova – Ora revanşei pentru „câinii roşii”

HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Dinamo – Universitatea Craiova, meci contând pentru etapa a 7-a din campionatul României, este programat, sâmbătă, 24 august, de la ora 22:00, pe Stadionul Arcul de Triumf din Bucureşti, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1 şi Prima Sport 1.

Dinamo, revelaţia acestei ediţii de campionat, şi Universitatea Craiova, lidera neînvinsă a clasamentului, se întâlnesc în derby-ul etapei a 7-a din SuperLiga.

Dinamo are nouă puncte şi se află în zona de play-off după primele şase etape, în care a înregistrat două victorii, trei rezultate de egalitate şi o înfrângere, iar în runda precedentă a remizat pe terenul celor de la Rapid, scor 1-1.

Echipa antrenată de Zeljko Kopic vine după cinci partide fără înfrângere (doar în prima etapă a pierdut, pe terenul lui CFR Cluj, după ce a condus cu 2-0, scor final 2-3) şi avea cel mai bun atac din campionat după primele şase runde, cu 14 goluri înscrise (a bifat în toate partidele doar rezultate GG – ambele echipe au marcat)!

„Universitatea Craiova este o echipă calitativă, este pe primul loc. Va fi o partidă bună împotriva unui adversar greu. Şi noi suntem într-o formă prolifică, cred că toţi cei prezenţi pe stadion se vor bucura de partidă”, a declarat Zeljko Kopic.
Universitatea Craiova este lideră în SuperLiga, cu 14 puncte acumulate după şase etape, în care a înregistrat patru succese şi două remize, iar în runda precedentă s-a impus categoric pe teren propriu în faţa celor de la Gloria Buzău, scor 5-1.

De menţionat că echipa antrenată de Costel Gâlcă are una dintre cele mai bune defensive din campionat, cu doar patru goluri primite, şi este neînvinsă în actualul campionat!

„Va fi un meci cu o intensitate mare, sper ca cele mai bune decizii să le luăm noi. Dinamo arată altfel față de anul trecut, a luat jucători buni. Momentan suntem pe primul loc, iar asta trebuie să ne dea încredere. Trebuie să performăm în fiecare meci, să avem cât mai multe realizări. În fiecare meci trebuie să demonstrăm că merităm să stăm acolo, sus”, a declarat Costel Gâlcă.

În partidele directe din campionatul trecut, disputate în sezonul regulat, Universitatea Craiova s-a impus de fiecare dată în faţa celor de la Dinamo, 2-0 în tur, în deplasare, şi 1-0 în retur, acasă (oltenii au ajuns la opt victorii consecutive în faţa „câinilor roşii).

Superbet oferă cota 1,40 pentru pronosticul X2: rezultat de egalitate sau victorie pentru oaspeţi în meciul Dinamo – Universitatea Craiova.

Dinamo vs Universitatea Craiova X2
Cotă 1.40

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol
INTERVIURILE HotNews.ro