Sari direct la conținut

Victor Ponta la Antena 3: Pentru oamenii care v-au scris cea mai importanta problema o reprezinta tot Basescu?! Eu credeam ca locurile de munca si salariile/ Antonescu: Inteleg frustrarea oamenilor, dar nu e normal sa o alimentam

HotNews.ro

Invitati in platoul Antenei 3 la emisiunea „Sinteza zilei”, copresedintii USL au fost susprinsi moderator atunci cand acesta le-a explicat ca in viziunea telespectatorilor televiziunii amintite si a oamenilor care i-au trimis mesaje cea mai importanta problema a lor este supendarea lui Traian Basescu si nu locurile de munca, salariile si pensiile asa cum se asteptau cei doi lideri politici. Daca premierul Ponta si-a manifestat curiozitatea crezand ca „subiectul Basescu a fost inchis”, Crin Antonescu a spus ca intelege aceasta frustare dar ca cerandu-le mereu „sa faca combinatii, scrisori” se exagereaza si se alimenteaza frustrarea.

„Domnul Basescu a avut acest talent blestemat de a jigni mii, sute de mii de oameni cu o vorba.. Oamenii acestia sunt frustrati si nu au armele noastre. Atunci trebuie sa intelegem ca orice asociere cu Traian Basescu e de natura sa irite pentru ca acesti oameni ne-au dat puterea total impotriva lui Basescu si a gastii lui… Eu incerc sa inteleg ca acesti oameni au dreptul sa fie duriosi cand vad ca domnul Basescu e in continuare mincinos, perfid…Barroso si CE trebuie sa nu uite niciodata ca peste 7 milioane de oameni au votat ceva iar Comisia de la Venezia si-a batut joc de ei…In Occident exista oameni care au spus lucruri de natura sa compenseze cele intamplate. Numai ca in momentul in care acesti oameni insita astazi sa facem combinatii, sa facem scrisori, sa insitam… exagereaza si nu fac decat sa alimenteze frustrarea”, a declarat liderul liberal la Antena 3.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro