Sari direct la conținut

VIDEO Crin Antonescu: Daca nu ar fi fost alegeri intr-un tur, PDL ar fi cistigat mult mai putin decit a cistigat totusi

HotNews.ro

Crin Antonescu, presedintele PNL, a declarat luni dimineata ca „PDL a profitat de aceasta lege a votului intr-un singur tur. Daca nu ar fi fost alegeri intr-un tur, PDL ar fi cistigat mult mai putin decit a cistigat totusi”. Crin Antonescu a spus ca „lucrurile merg foarte bine, USL cistiga peste 30 de judete”, si a adaugat ca „psihologic, guvernul are o legitimitate de neconstestat. Probabil ca aceasta majoritate va fi intarita, nu stiu daca si numeric, dar sigur psihologic”.

Co-presedintele USL a mai spus ca nu e nici o surpriza scorul PP-DD: „capitalul sau de vot a fost estimat de sondaje mai mult decit a iesit la vot. Asa se intimpla cind nu ai structuri locale sau candidati in functie”.

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/player’; if(typeof flowplayer == ‘undefined’) { document.write(”); } var domain = document.domain; var domain_split = domain.split(‘.’); var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + „.” + domain_split[domain_split.length-1]; document.write(unescape(„%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayer_max/bbbb7195ad7e4f80be43ee046887adc9/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”)); content channel

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro