Sari direct la conținut

Faze Tari: O echipa de arheologi sustine ca a gasit "adevaratul mormant al lui Iisus"; Povestea lui George, cel mai mare caine din lume! Are 1,2 metri inaltime si cantareste 104 kilograme; Au aparut autobuzele pentru mahmuri

HotNews.ro
Faze tari, Foto: Colaj foto
Faze tari, Foto: Colaj foto

O echipa de arheologi sustine ca a gasit „adevaratul mormant al lui Iisus”. O echipa de arheologi a descoperit cu ajutorul unui brat robotic dotat cu o camera video oase umane si inscriptia „Divin Iehova, ridica-Te, ridica-Te” intr-o camera mortuara de sub un turn de piatra din Ierusalim. Arheologii sustin ca aceasta ar fi dovada ca acesta este, intr-adevar, mormantul lui Iisus, scrie Daily Mail. Inscriptia a fost facuta pe un osuar din calcar, alaturi de care, pe un al osuar, a fost descoperit un desen cu un peste care pare a inghiti un om, despre care echipa de arheologi sustine ca ar face referire la scena cu Iona si pestele urias, una dintre cele mai cunoscute scene biblice, relateaza Gandul.

Povestea lui George, cel mai mare caine din lume! Are 1,2 metri inaltime si cantareste 104 kilograme. George a intrat in Cartea Recordurilor in 2010 ca fiind cel mai mare caine din lume si, totodata, cel mai inalt exemplar canin inregistrat vreodata. El traieste alaturi de stapanii lui, Dave si Christie Nasser, in oraselul Tucson din Arizona, SUA. George s-a transformat sub ochii lor dintr-un mic ghem de blana intr-un urias bland, care iubeste copii si latra doar la curieri, scrie Cancan.

Buncarul anti-Apocalipsa, cu sapte etaje sub pamant. Sfarsitul lumii a fost prezis de multe ori de-a lungul secolelor. Chiar daca inca nu s-a intimplat nimic sunt oameni care se pregatesc. Este cazul unui american care a proiectat o cladire subterana, cu sapte etaje. Uriasul buncar subteran va avea si scoala, o piscina, un centru spa, cabinet medical, cinematograf si o biblioteca, anunta Libertatea.

Au aparut autobuzele pentru mahmuri. In cateva zile, la Las Vegas va fi lansat un proiect destinat atat vizitatorilor, cat si locuitorilor orasului care se vor simti rau din cauza excesului de alcool. Proiectul poarta numele de Hangover Heaven (n.r. Paradisul Mahmurelii) si consta in masina de interventie rapida special amenajate pentru cei care au consumat prea mult alcool. La cerere, pentru o taxa suplimentara se va putea obtine un medicament impotriva greturilor si antiinflamatorii, scrie Click.

Un barbat a cerut-o in casatorie pe femeia care l-a injunghiat! Chiar in timpul procesului. Barbatul, de meserie bucatar, s-a „inarmat” cu un inel cu diamant si l-a rugat pe avocatul prietenei sale Tiffany Baillie, care l-a injunghiat, sa puna intrebarea in sala de judecata. Nu numai ca cererea lui in casatorie nu a primit inca un raspuns si barbatul va fi nevoit sa astepte pana la urmatorul termen. Ceea ce este cu adevarat ciudat este faptul ca Gregory Todd, in varsta de 48 de ani, a formulat cererea in casatorie dupa ce iubita lui, Tiffany Baillie, i-a infipt un cutit in spate in timp ce dormea, informeaza Libertatea.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro