Sari direct la conținut

Faze Tari: A mers pe un cablu la 3.000 m inaltime; O femeie de 20 de ani nu a mancat si nu a baut nimic timp de 15 ani! Vampir de 500 de ani, ataca in chiloti

HotNews.ro
Faze tari, Foto: Colaj foto
Faze tari, Foto: Colaj foto

A mers pe un cablu la 3.000 m inaltime. Freddy Nock, un elvetian de 46 de ani, a dat dovada de un curaj nebun. El s-a plimbat pe cablul unei telecabine, la o inaltime de 3.000 de metri, avand nevoie doar de 90 de minute pentru a ajunge pe varful muntelui Zugspitze, cel mai inalt din Germania. Barbatul a parcurs astfel un kilometru, mentinandu- si echilibrul cu ajutorul mainilor, fara nici o masura de siguranta, stabilind un record mondial, scrie Libertatea.

Un pusti de 12 ani a fost declarat cel mai bun travestit, iar mama lui este incantata! Redvers Stokes poarta sutienul mamei sale, o rochita stramta si roz, peruca blonda si tocuri, asta pentru a intra in pielea lui „Naughty Nora” (obraznica Nora). El a castigat titlul in urma unei competitii serioase, prin faptul ca a interpretat piese de Michael Jackson si Dolly Parton, informeaza thesun.co.uk. Micul orasel de unde provine pustiul a inceput acest concurs pentru travestiti acum doi ani, din cauza ca nu foarte multe fete se inscriau la concursurile de miss. Redvers a inceput sa poarte hainele mamei sale cand era foarte mic, iar in prezent participa la diverse evenimente ale oraselului, costumat si machiat, informeaza Click.

Credeti ca este un tablou pe panza? E pictura in ulei… pe model viu. Spre deosebire de majoritatea pictorilor, americanca de 24 de ani Alexa Meade nu crede ca un tabolu trebuie facut pe o panza si nici ca un model trebuie doar sa stea nemiscat si sa se lase studiat de artist. Nonconformista, tanara din Washington a renuntat la panze si a inceput sa picteze direct pe modelele ei, pe care le considera o opera de arta in sine. Will Claybaugh, unul dintre modelele tinerei artiste, s-a lasat acoperit de vopselele pictoritei, care s-a jucat cu tusele pana a reusit sa-l faca sa arate ca o pictura in ulei tridimensionala. Odata ce a terminat „tabloul viu”, Alexa Meade l-a fotografiat pentru a-si imortaliza opera de arta, anunta Cancan.

O femeie de 20 de ani nu a mancat si nu a baut nimic timp de 15 ani! Molly Smith are 20 de ani si nu stie ce gust are mancarea, pentru ca de la varsta de cinci ani nu a mai putut sa manance sau sa bea nimic. Cand era mica, britanica a suferit o operatie, iar mare parte din intestin i-a fost scos. Asa a ajuns ca timp de 15 ani sa nu poata sa manance sau sa bea deloc, ea fiind hranita prin intermediul unui tub, care funtiona asemanator unei transfuzii. Acum, dupa ce a fost supusa unui transplant de stomac, Molly poate sa inceapa sa manace si sa bea din nou, ceea ce este extrem de emotionant pentru tanara, deoarece nici nu mai stie ce inseamna sa inghiti mancarea, relateaza Libertatea.

Uppsss! Un nudist i-a stricat transmisia live. O jurnalista a vrut sa realizeze un reportaj despre cum se distreaza nudistii pe plaja, dar materialul nu a iesit cum planuise. Un barbat aproape gol a aparut in cadru…iar vestimentatia lui a era un ciorap in care era bagat organul genital. In timp ce reporterul vorbea despre atmosfera de pe plaja, la numai cateva secunde, in clip isi face aparitia un barbat imbracat in costumul lui Adam, iar partea amuzanta e ca penisul lui este „costumat” intr-un ciorapel, scrie Click.

Vampir de 500 de ani, ataca in chiloti. Un american in varsta de 19 ani din Texas a fost arestat, dupa ce a a intrat in casa unei femei si a muscat-o, pentru a se hrani cu sangele ei. Cand a fost gasit de politisti, Lyle Bensley, care purta doar niste chiloti, a explicat ca este un vampir in varsta de 500 de ani si ca nu ar fi vrut sa-i faca rau femeii, dar avea nevoie de sangele ei. Victima a fost ajutata de niste vecini sa scape de presupusul vampir pentru eliberarea caruia politistii au stabilit o cautiune de 40.000 de dolari, anunta Cancan.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro