Sari direct la conținut

La fanta cortului: Sabin Ilie ataca: "Leta a venit doar cu o sacosa de plastic", iar Oana Roman s-a despartit de iubitul liftier care a jignit-o in direct la Capatos

HotNews.ro

«Leta a venit doar cu o sacosa de plastic»

Razboiul dintre fotbalistul Sabin Ilie si fosta sa sotie, Leta, pe tema proprietatii din Pipera, care valoreaza cateva milioane de euro, a continuat ieri, pe holurile Tribunalului Bucuresti. Desi procesul a fost suspendat pana dupa sarbatorile de iarna, cei doi nu au pierdut ocazia de a se balacari reciproc.

„Noi cand ne-am cunoscut acum cativa ani de zile Leta a venit cu o sacosa de plastic. Asa ne-am cunoscut. E normal. Ea ce are de pierdut? Eu stiu cine a adus bani in casa si in familia mea”, a declarat fotbalistul.

„L-am vandut in timpul casatoriei, amandoi, unei societati de leasing. Societatea mea a rascumparat casa, in timp, cu banii mei. Am fost constienta ca si el are nevoie de un acoperis, dar el nu a acceptat. Sabin vrea bani, bani, bani”, a spus Leta ( Libertatea )

Oana Roman s-a despartit de iubit cu tam-tam – Iubitul a jignit-o in direct la Capatos.

Oana Roman s-a despartit de „liftierul” Alexandru in conditii nu tocmai frumoase! In urma cu cateva seri, la emisiunea lui Dan Capatos, lifierul a vorbit foarte urat despre fiica cea mica a lui Petre Roman, fosta lui iubita. Acesta a declarat prin telefon ca unul din motivele pentru care s-a despartit de Oana este acela ca aceasta era geloasa si ca obisnuia sa il tina in casa. Intrebat de Capatos daca a iubit-o pe fiica lui fostului premier, liftierul a declarat: „Nu, dar din partea ei raspunsul ar fi da! Isi dorea un copil cu mine… cale de impacare nu exista. Eu am fost tot timpul un rebel. Am umblat cu multe femei, dar pe ea nu am inselat-o. Am deja alta relatie cu o fata care arata foarte bine asa ca nu vad de ce m-as intoarce la Oana”.

Marlania liftierului a fost sanctionata de Oana. „Minciunile i le vede Dumnezeu. Va pot arata smsurile in care imi spunea ca ma iubeste. Adevarul e cu totul altul. El s-a suparat ca a plecat o zi jumate din casa mea si eu in acea perioada nu l-am cautat. Barbatii cand nu au ce sa zica dau cu parul! Nu l-am iubit, dar am tinut la el. Acum ma bucur ca am scapat de el, iar pe viitor voi fi mai atenta”, conchide Oana Roman. ( Atac-Online )

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro