Sari direct la conținut

FOTO Taylor Swift a făcut un selfie cu Prințul William și doi dintre copiii acestuia, după un concert „splendid” la Londra

HotNews.ro
Prințul William al Marii Britanii s-a fotografiat cu pop-starul american Taylor Swift alături de doi dintre copiii săi, Charlotte și George, în prima noapte a turneului lui Swift, Eras, la Londra, vineri, relatează Reuters.
FOTO Taylor Swift a făcut un selfie cu Prințul William și doi dintre copiii acestuia, după un concert „splendid” la Londra
Taylor Swift în timpul unui concert: Scott A Garfitt / AP / Profimedia

Palatul Kensington a postat pe pagina oficială de X o fotografie cu descrierea: „Mulțumesc @taylorswift13 pentru o seară grozavă!”. Fotografia îi arată pe William zâmbind alături de copii în timp ce Swift făcea un selfie. William a împlinit pe 21 iunie 42 de ani.

Swift a postat, de asemenea, o fotografie pe pagina sa oficială de X, dar diferită de cea a Palatului Kensington și care pare să fie fix un selfie. În această poză apar membrii familiei regale, dar și partenerul ei, Travis Kelce, cu mesajul: „Happy Bday M8! Spectacolele din Londra au început splendid”.

Înainte de primul dintre cele opt spectacole ale sale de pe stadionul Wembley din Londra, orașul a publicat o versiune specială a hărții sale distinctive a metroului londonez pentru a marca ocazia, iar la ceremonia de „Schimbare a gărzii” de la Palatul Buckingham a fost reinterpretată una dintre melodiile pop-starului american, Shake it off.

INTERVIURILE HotNews.ro