Sari direct la conținut

Ponta despre Lazaroiu si Funeriu: Doua personaje sinistre si dubioase, apreciez absenta lor de la intalnirea cu presedintele

HotNews.ro

Premierul Victor Ponta a afirmat joi seara, la Romania TV, ca nu el a cerut scoaterea consilierilor prezidentiali Sebastian Lazaroiu si Daniel Funeriu de la intalnirea cu presedintele Traian Basescu, dar a calificat absenta celor doi drept „un semn de normalitate”.

Intrebat daca el a cerut ca Funeriu si Lazaroiu sa fie scosi de la intalnirea cu seful statului, avuta miercuri la Palatul Cotroceni, Ponta a negat.

„Nu, dar apreciez ca un semn de normalitate sa scoti asemenea personaje de la niste discutii serioase. Despre ce era sa vorbim, despre Alba-ca-Zapada, sau despre ce? (…) Nu am avut ‘placerea’ sa-i vad pe cei doi. Consider ca sunt doua personaje sinistre si dubioase, dar ma rog, fiecare isi alege consilierii… Recunosc insa ca nu mi-as fi luat un consilier care spune ca miroase a cadavru (despre Lazaroiu – n.r.). Probabil pe unde lucreaza dansul tine vreun cadavru pe undeva. Mi-as pune mari probleme strict psihiatric”, a spus Ponta, citat de Agerpres.

Lazaroiu a afirmat ca in PSD sunt multi care isi doresc functia de premier, „cu atat mai mult cu cat se simte miros de cadavru”.

Premierul a admis ca ar putea exista mai multe persoane in PSD care isi doresc sefia guvernului, dar a aratat ca el nu s-a „emanat” de undeva, ci a candidat pentru acest post si a fost votat de catre congresele PSD, PNL si PC – componente ale USL.

Desi Sebastian Lazaroiu si Daniel Funeriu figurau initial pe lista celor prezenti la intalnirea presedintelui cu premierul, ulterior ei nu au mai asistat la discutii.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro