Sari direct la conținut

5 metode originale de a tine oboseala departe

HotNews.ro

Ai zile in care esti la birou si simti ca in curand o sa iti pice capul pe tastatura…si ai investit deja o mica avere pe ziua de azi in automatul de cafea…Nu mai ai chef sa continui, dar proiectul trebuie terminat, iar asta implica un mic detaliu: sa fii treaz. Cum poti „fenta” oboseala, afla in continuare.

1. Acadele cofeinizate

Ce poate sa fie mai distractiv decat niste dulciuri care sunt si gustoase si te mai tin si treaz? Acadelele Javapop contin cofeina si sunt disponibile in 5 arome: Ciocolata cu migdale, Irish crème, Cappuccino si Capsuni cu ciocolata.

Acadelele acestea nu sunt pentru copii fiindca fiecare dintre ele este foarte mare si are o “artilerie grea” de 60 mg de cofeina. Batul acadelelor este din lemn, asa incat poti scufunda bomboana direct in cafea sau in ceai, pentru o bautura mai dulce si mai aromata.

Acadelele se vand in pachete de cate 10 bucati, fiecare pachet avand cate doua bucati din fiecare aroma si se pot comanda aici.

Acadele
Foto: thinkgeek.com

2. Seminte cofeinizate

Hai sa recunoastem, cei care mananca alimente sanatoase la birou sunt cam enervanti. Serios, per ansamblu ei sunt mereu mai in forma, au o energie „naturala”, facandu-ne pe noi, restul din birou, sa ne simtim ramasi in urma. Si de ce? Doar pentru ca ei aleg sa manance fructe si alune, in timp ce noi ne scufundam in ciocolate si bomboane?

Ei bine, s-a terminat cu asta: SumSeeds sunt o solutie excelenta, care vin direct din natura la tine acasa (cu un mic ocol pe la laboratorul de experiente). SumSeeds sunt seminte de floarea-soarelui, asa cum le stim toti, dar contin cofeina, taurina, lizina si ginseng, ca si bauturile energizante.

Un pachet de astfel de seminte contine 120 mg de cofeina, costa intre 5 si 10 dolari si se poate comanda aici. Atat coaja, cat si samanta contin aceste substante. In plus, semintele contin de la natura proteine, vitamina E, zinc si fier.

Daca te intrebi cum de fac cercetatorii astfel incat substantele trec prin coaja, pana la miezul semintei, raspunsul este: Cui ii pasa? Pur si simplu o fac si gata. Pentru cele mai bune rezultate, tine samanta in gura pana cand ai preluat toate substantele din coaja, apoi mesteca si miezul, ca sa te bucuri de toate beneficiile pe care le ofera SumSeeds.

A, daca de obicei mananci hrana sanatoasa, te rugam sa iei lucrurile de mai sus ca pe o gluma, pentru ca asa am si intentionat sa fie. Apoi, cumpara SumSeeds! 🙂

Seminte
Foto: thinkgeek.com

3. Sapunul energizant

Te-ai saturat sa te trezesti si sa astepti cu ochii lipiti sa iti fiarba cafeaua? Esti genul acela morocanos dimineata, care intra destul de greu in circuit? Nu mai e nevoie sa stai dupa cafea, pentru ca o poti primi direct la dus: sapunul Shower Shock este primul sapun care contine cofeina.

Este bazat pe grasimi vegetale si glicerina si nu contine substante agresive, avand in schimb cofeina care se absoarbe direct prin piele. Sapunul contine si ulei de menta, ceea ce ii confera un miros racoritor, ca sa nu iesi din dus mirosind ca si cum tocmai ai fi parasit o cafenea. Sapunul costa, in functie de dimensiuni, intre 3 si 20 de dolari, putandu-se achizitiona de aici.

Sapun
Foto: thinkgeek.com

4. Bomboane cu ceai verde

Bomboanele Warp Green-T combina aroma de lamaie cu cea de ceai verde. Ceaiul verde este cunoscut pentru proprietatile sale antioxidante si antiinflamatoare si da rezistenta organismului.

Daca mananci 5 bomboane Warp Green-T, asta va echivala cu a bea o ceasca de ceai verde. Bomboanele mai contin si ginseng, indicat pentru rezistenta fizica si guarana, care da energie instantaneu. Fiecare cutie contine circa 60 de bomboane si costa intre 3 si 11 dolari. Le poti cumpara de aici.

Bomboane
Foto: thinkgeek.com

5. Strugurelul de buze revigorant

Strugurelul Spazzstick isi are originea in Alaska. El a fost inventat de un ofiter de politie care avea nevoie atat de un balsam de buze pentru ca acestea sa nu i se usuce din cauza frigului, cat si de o solutie pentru a sta treaz in timpul turelor de noapte.

Spazzstick este facut in inima unui vulcan, fabricat de mainile a mii de troli care muncesc din greu. De ce troli? Pentru ca sunt tare dedicati, nu cer prea mult si nu intarzie niciodata la lucru – asta in principal pentru ca nu dau niciodata pe-acasa.

Rezultatul este ca micutii lucreaza mult si iti transmit tie beneficiile muncii lor. Am descoperit ca trolii sunt curati, de buna-credinta si lucreaza bine, astfel incat produc un balsam de buze de buna calitate care este, mai ales, singurul strugurel cofeinizat din lume. Pentru 3 dolari, iti poti alege dintre doua arome – Vanilla Toffee sau Menta, de aici.

Strugurel de buze
Foto: thinkgeek.com

Sursa: thinkgeek.com

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro