Sari direct la conținut

Germania- Scoția 5-1 Mannschaft de 5 stele! Spectacol în primul meci de la EURO 2024

HotNews.ro
oto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia
Naționala Germaniei Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Wow! Aceasta este reacția pe care o poți avea în fața fotbalului german. Ce start de Euro pentru Mannschaft! I-a copleșit pe scoțieni, britanicii au dispărut în fața jocului ca o avalanșă a gazdelor. La pauză era 3-0, cu 6-0 la șuturi la poartă și pe poartă. Fenomenal. La final, 5-1. Putea fi și 10-1. Sau 10-0.

Copleșitor! Așa a fost jocul Germaniei la start. 5-1 și poate cuceri Europa
Golurile au fost înscrise de Wirtz (10), Musiala (19), Havertz (45+1 pen.), Fullkrug (68), Can (90+3), respectiv Rudiger (87 ag.).
Corespondenții GOLAZO.ro în Germania, Theodor Jumătate, Vlad Nedelea și Iosif Popescu, au transmis toate informațiile despre partidă
Germania și Scoția fac parte din Grupa A, alături de Elveția și Ungaria.

Știrea inițială:

Chiar dacă pornește ca favorită, Germania va trebui să rămână precaută împotriva unei formații a Scoției cu rezultate foarte bune în ultima perioadă.

Britanicii au lăsat acasă naționala lui Erling Haaland și Martin Odegaard, după o victorie chiar în deplasare, 2-1, și un egal acasă, scor 3-3.

De asemenea, în partidele din Liga Națiunilor, Scoția le-a învins pe Armenia, Ucraina și Irlanda și a promovat din Liga B în Liga A.

Germania – Scoția, vineri, ora 22:00, pe Allianz Arena

De partea cealaltă, Germania este obligată de istorie, de statut, să joace la victorie această partidă.

Rămâne de văzut cum va reuși să gestioneze selecționerul Julian Nagelsmann o națională aflată în tranziție, cu mulți jucători tineri, noi în anturajul echipei, dar și cu veteranii Toni Kross sau Thomas Muller.
Mai multe, pe Golazo.ro.

INTERVIURILE HotNews.ro