Sari direct la conținut

Muse Quartet susține mâine, la TIFF, un concert cu piese din filme celebre, prezentat de IQOS

Smile Media
​Muse Quartet concert la TIFF, Foto: IQOS
​Muse Quartet concert la TIFF, Foto: IQOS

Sfârșitul celei de-a doua săptămâni a Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF) debutează pe acorduri simfonice, în curtea Muzeului de Artă din Cluj-Napoca. Parte din programul celei de-a 21-a ediții a festivalului, concertul Muse Quartet, susținut de IQOS, va avea loc mâine, 24 iunie, de la ora 20:15, în curtea Muzeului de Artă. Intrarea la concert este liberă, iar accesul este permis doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani.

Concertul Muse Quartet deschide, astfel, un nou weekend bogat în muzică bună, filme românești și străine atent alese, savurate de publicul dornic să experimenteze tot ce are de oferit festivalul.

Pentru cei care vor să se delecteze live cu muzică din filme celebre, interpretată într-o manieră neconvențională, există o ofertă imposibil de refuzat: concertul Muse Quartet din 24 iunie, de la ora 20:15. Un moment foarte potrivit pentru a asculta din nou celebrul tango din Parfum de femeie, piesa Skyfall a cântăreței Adele, coloana sonoră din Nașul și multe altele pe care cei prezenți le vor recunoaște de la primele acorduri simfonice.

Muse Quartet s-a remarcat, de-a lungul timpului, prin varietatea playlist-ului concertelor lor, în care au inclus constant cover-uri interpretate simfonic, piese cunoscute de publicul larg, multe dintre acestea, din coloana sonoră a unor filme clasice.

Mâine seară, în curtea Muzeului de Artă din Cluj, publicul se va putea bucura de un playlist variat, pentru toate gusturile, care navighează prin genuri și perioade diferite din istoria cinematografiei, interpretat de cvartetul format din Alina Horez – vioara I, Nicoleta Petre – vioara II, Georgiana Bordeianu – violă și Diana Stir – violoncel. Lista filmelor din playlist-ul fetelor de la Muse Quartet este completată de Amelie, Lista lui Shindler, La vie en rose, Game of Thrones, dar nu se oprește aici.

Cinefilii care își doresc să valorifice într-un mod creativ paleta largă de emoții pe care le vor simți pe durata concertului, sunt așteptați să ia parte la un exercițiu-experiment, tot în curtea Muzeului de Artă din Cluj-Napoca, în cadrul căruia își pot pune în valoare talentul scriitoricesc și imaginația.

Scenarii colective este o provocare lansată de brandul IQOS, al cărui mesaj la TIFF susține importanța poveștilor în definirea comunității și în atingerea progresului. Suntem povestitorii vieților noastre. Și parte din poveștile altora. Împreună rescriem viitorul. Cu IQOS. Un mesaj prin care comunitatea IQOS și publicul prezent la festival sunt invitați să scrie la mai multe mâini o serie de scenarii colective, în care contribuția fiecăruia este esențială.

Mecanica este simplă: scenariul este structurat în cele cinci capitole care definesc etapele standard din fiecare poveste – introducere, intrigă, desfășurarea acțiunii, punct culminant și deznodământ. Fiecare participant este invitat să continue un capitol al poveștii din punctul în care a fost lăsat de persoana de dinaintea sa. Scenariul final va dezvălui o poveste colectivă scrisă de comunitatea IQOS, definită de pasiunea pentru povești, creativitate și inovație. Cei care nu ajung la festival pot lua parte la un exercițiu similar pe Instagramul @iqos_ro.

Itinerarul IQOS la TIFF se continuă în Piața Unirii, la cafeneaua smoke-free, în care cei prezenți își pot tipări propria poveste la TIFF cu ajutorul unei cabine foto amplasată în cafenea. De asemenea, utilizatorii IQOS pot beneficia de toate serviciile funcționale de care au nevoie pe durata festivalului.

Parteneriatul IQOS și TIFF se află la cea de-a cincea colaborare, un parteneriat care se bazează pe preocuparea comună de a susține și promova cinematografia românească și de a contribui la creșterea unei noi generații de cineaști din România.

IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină care provoacă dependență. IQOS este destinat adulților care altfel ar continua să fumeze sau să folosească produse cu nicotină.

Articol susținut de IQOS

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro