Sari direct la conținut

Reacția nemților, după ce au auzit ce au scandat cei 40.000 de români prezenți la România – Ucraina: „Piele de găină!”

HotNews.ro
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Scandările celor circa 40.000 de români prezenți luni în tribunele de pe Allianz Arena din Munchen nu au trecut neobservate de presa germană, scrie DigiSport.

Presa germană a rămas impresionată de marea galbenă de suporteri români care au venit luni la meciul de debut al tricolorilor contra Ucrainei, la Campionatul European de Fotbal. România s-a impus cu 3-0, dar până ca Stanciu și Drăguș să facă spectacol pe teren, un alt moment a atras atenția.

Scandările galeriei române. Pentru că în debutul partidei. „cei aproximativ 40.000 de fani au scandat zgomotos ‘Ucraina! Ucraina!’ și s-au solidarizat cu țara vecină. Piele de găină!”, au scris nemții de la Bild.

”Înaintea meciului, emoțiile au fost mari. Ucrainenii, care joacă primul lor turneu major de la atacul Rusiei din 2022, au avut lacrimi în ochi atât pe teren, cât și în tribune, în timp ce s-a intonat imnul lor național. Jucătorii au intrat pe teren înfășurați în drapeluri ucrainene.

Apoi momentul a devenit emoționant în blocul suporterilor români aflați pe stadionul din München. Cei aproximativ 40.000 de fani au scandat zgomotos ‘Ucraina! Ucraina!’ și s-au solidarizat cu țara vecină. Piele de găină!”, au scris cei de la Bild, relatează Digisport.

Citește pe Golazo cele mai importante știri din sport ale zilei!

INTERVIURILE HotNews.ro