Sari direct la conținut

Apariție de marcă în galeria belgiană la meciul Belgia-România de la EURO 2024. Palatul regal a făcut public anunțul

HotNews.ro
Apariție de marcă în galeria belgiană la meciul Belgia-România de la EURO 2024. Palatul regal a făcut public anunțul
Regele Philippe vine la Belgia-România

Regele Philippe al Belgiei îi va susține pe Diavolii Roșii în cel de-al doilea meci de la Euro 2024, împotriva României, informează cotidianul belgian Brussels Times.

Monarhul se va deplasa la Köln pentru a urmări meciul, programat sâmbătă, de la ora 22:00 (ora României, n.red.), după cum se arată într-un comunicat al Palatului Regal dat publicității marți.

Philippe i-a vizitat pe Diavolii Roșii la Centrul Național de Fotbal din Tubize pe 4 iunie. Cu această ocazie, el a fost ghidat de căpitanul echipei, Kevin De Bruyne, și de managerul Domenico Tedesco.

Regele a asistat la meciul de calificare al Belgiei împotriva Estoniei, disputat la 12 septembrie anul trecut pe stadionul Regele Baudouin, terminat cu un scor triumfător de 5-0.

Anterior, la Euro 2020, el a călătorit în Danemarca pentru a încuraja echipa în al doilea meci din grupă, pe care l-a câștigat cu 2-1.

Diavolii Roșii au început Euro 2024 cu o înfrângere, după ce au fost învinși luni de Slovacia cu 0-1 în primul lor meci.

Ciolacu a fost la meciul România-Ucraina

Premierul Marcel Ciolacu a fost în tribune la meciul România-Ucraina 3-0 de la Munchen. Prezența sa a fost consemnată pe larg de o parte a presei, Antena 3 CNN scriind pe o burtieră că Ciolacu a fost „al 12-lea jucător”.

foto: Profimedia

INTERVIURILE HotNews.ro