Sari direct la conținut

„Stabil, vă vom informa”. Primele vești despre Barnabás Varga, jucătorul Ungariei accidentat groaznic duminică și scos de pe teren cu o targă mascată cu pături

HotNews.ro
Barnabás Varga este scos cu targa de pe teren. Foto: Profimedia
Barnabás Varga este scos cu targa de pe teren. Foto: Profimedia

În partida de duminică seară din Grupa A, Ungaria – Scoția, jucătorul Barnabás Varga s-a lovit de portarul advers și a rămas pe gazon. Au urmat scene care au îngrozit spectatorii și telespectatorii

Barnabás Varga, atacantul lui Ferencvaros, 29 de ani, a rămas întins pe gazon după un contact cu Gunn, portarul scoțienilor, care ieșise să boxeze un balon periculos. Era aparent inconștient. Ceilalți jucători au făcut un zid în jurul lui.

Medicii au ajuns imediat și, temându-se de o fractură a coloanei, l-au scos de pe teren cu precauție maximă. Mai multe pături au mascat scena. 

Imediat după miezul nopții, federația din Ungaria a informat pe X că „Starea lui Barnabás Varga este stabilă! Jucătorul lui Ferencváros se află în prezent într-un spital din Stuttgart! Dacă vor exista noutăți cu privire la starea sa, vă vom informa imediat!”

Postul de televiziune M4 din Ungaria a reușit să afle diagnosticul, confirmat din surse medicale: „fractură de pomete și comoție cerebrală”. 

Luni dimineață, presa maghiară a scris că Barnabás Varga continuă să fie în stare stabilă în spitalul din  Stuttgart, dar că Europeanul s-a terminat pentru el, urmând ca jucătorul să fie operat.  

INTERVIURILE HotNews.ro