Sari direct la conținut

Denis Drăguș, mesaj războinic înainte de Slovacia – România / Promisiune pentru suporteri

HotNews.ro
Foto: Razvan Pasarica / Sport News / Profimedia
Fotbalistii romani printre care Răzvan Marin saluta suporterii dupa meciul de fotbal dintre Belgia si Romania, contand pentru UEFA EURO 2024, desfasurat pe Stadionul Cologne din Koln, sambata 22 iunie 2024.,Foto: Razvan Pasarica / Sport News / Profimedia

Naționala României va juca miercuri ultimul meci din Grupa E a Campionatului European din Germania, contra Slovaciei, iar elevii lui Edi Iordănescu sunt foarte motivați înaintea meciului care îi poate califica pe tricolori în optimi.

>> UEFA a anunțat cine va arbitra partida dintre Slovacia și România de la EURO 2024

Denis Drăguș: „Vrem să câștigăm, ca la fiecare meci”

Tricolorii antrenați de Edi Iordănescu vor înfrunta miercuri Slovacia, în ultimul meci al Grupei E de la EURO 2024.

Presa din străinătate a vorbit despre un rezultat de egalitate amiabil între Slovacia și România, care ar asigura calificarea pentru ambele formații în faza optimilor, Slovacia având posibilitatea de a avansa în fazele eliminatorii de pe locul 3.

La conferința de presă de luni, Denis Drăguș a comentat aceste afirmații și a transmis care este obiectivul echipei pentru duelul contra Slovaciei.

„Nu ne interesează discuțiile astea, noi pregătim meciul la victorie, nu ne privește ce se discută. Vrem să câștigăm, ca la fiecare meci.

Suntem foarte încrezători că vom câștiga cu Slovacia. Ne dorim să ne revanșăm și să producem din nou bucurii pentru toți suporterii.

Cred că toată Europa a fost uimită de ce au făcut suporterii români la meciul cu Ucraina, în stadion și în afara lui.” – a declarat Drăguș.

EURO 2024, Clasament Grupa E

1 România 3p

2 Belgia 3p

3 Slovacia 3p

4 Ucraina 3p.

>> CALCULE: De ce golul miraculos al Ungariei în minutul 10 de prelungiri cu Scoția a dus România mai aproape de calificare

Rezultatele consemnate până acum în Grupa E de la Euro 2024

România – Ucraina 3-0
Belgia – Slovacia 0-1
Slovacia – Ucraina 1-2
Belgia – România 2-0

Vor avea loc:

Slovacia – România (26 iunie, de la ora 19:00)
Ucraina – Belgia (26 iunie, de la ora 19:00)

INTERVIURILE HotNews.ro