Sari direct la conținut

Intervenție de urgență făcută de UEFA înaintea meciului România-Slovacia de la EURO 2024: „Avem un plan detaliat”

HotNews.ro
Intervenție de urgență făcută de UEFA înaintea meciului România-Slovacia de la EURO 2024: „Avem un plan detaliat”
Suporteri români la Euro/Profimedia

După ce Anglia și Danemarca au jucat în Campionatul European pe un teren din Frankfurt care a fost puternic afectat în urma zilelor de ploaie, UEFA a declarat că lucrează la „probleme specifice” pentru a îmbunătăți calitatea gazonului, scrie Daily Mail.

Vinerea trecută a fost o furtună de ploaie scurtă, dar intensă, dar acoperișul de pe Waldstadion a fost închis, așa cum a fost timp de 24 de ore înainte de startul meciului Anglia-Danemarca de joia trecută, terminat 1-1.

La Frankfurt a plouat constant toată săptămâna trecută, iar opțiunea a fost de a închide acoperișul stadionului a protejat terenul care a fost folosit tot sezonul de clubul gazdă Eintracht Frankfurt.

Chiar și așa, bucăți de gazon s-au desprins în timpului meciului  și mai mulți jucători au alunecat pe iarba unsuroasă în condiții de umiditate într-o zi de 23 de grade.

„Un plan detaliat de întreținere este în vigoare pentru a aborda problemele specifice și pentru a îmbunătăți în continuare calitatea înainte de următoarele meciuri”, a declarat UEFA într-un comunicat dat publicității zilele trecute.

Probleme au fost și la meciul de duminică al Germaniei cu Elveția (1-1), după cum se poate vedea în imaginile surprinse de fotografi, cu smocuri de iarbă smulse.

Foto: Profimedia

România joacă cu Slovacia-România miercuri, de la ora 19.00, iar pe terenul din Frankfurt se vor desfășura și  optimi de finală pe 1 iulie pentru câștigătoarea Grupei F, care ar putea fi Portugalia.

INTERVIURILE HotNews.ro