Sari direct la conținut

VIDEO Actrița Florence Pugh a fost lovită în față cu un obiect în timp ce promova „Dune: Part Two” în Brazilia

HotNews.ro
Florence Pugh alaturi de regizorul Denis Villeneuve si distributia filmului Dune: Part Two, Foto: DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Florence Pugh alaturi de regizorul Denis Villeneuve si distributia filmului Dune: Part Two, Foto: DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Actrița Florence Pugh a fost lovită, duminică, în față de un obiect aruncat din public în timpul unei apariții la un eveniment Comic Con din Brazilia, relatează BBC.

Imaginile video o arată pe scenă, promovând cel mai recent film al ei, Dune: Part Two, alături de co-starurile sale Zendaya, Austin Butler și Timothée Chalamet.

În timp ce se afla pe scenă, un obiect a fost aruncat în direcția ei, părând a veni din public.

Actrița în vârstă de 27 de ani, nominalizată la Oscar, a fost lovită la ochiul drept.

Mai devreme, Pugh a spus publicului de la evenimentul organizat la São Paulo că pentru ea a fost „foarte, foarte special” să apară în cea de-a doua parte a filmului SF de succes.

Filmul urmează să fie lansat în martie 2024.

Pugh este doar ultima dintr-o listă de celebrități care au fost lovite de obiecte aruncate de fani pe scenă.

La începutul anului, Harry Styles a fost, de asemenea, lovit în ochi de un obiect la un concert în Austria, iar Pink părea să se simtă inconfortabil după ce o pungă cu cenușă umană a fost aruncată pe scenă în timpul unui concert la BST Hyde Park.

Povestea din al doilea film „Dune”

Descrierea oficială a filmului din partea Warner Bros. și a companiei de producție Legendary Entertainment sună în felul următor:

„Acest film sequel va explora călătoria mitică a lui Paul Atreides pe măsură ce el se aliază cu Chani și fremenii în timp ce se află pe un drum de război pentru a se răzbuna împotriva celor care au conspirat să îi distrugă familia. Confruntându-se cu o alegere între dragostea vieții sale și soarta universului cunoscut, el încearcă să împiedice un viitor teribil pe care doar el îl poate vedea”.

Asta înseamnă că Dune: Part Two va adapta a doua parte și cel mai probabil a treia a romanului omonim al lui Frank Herbert.

După pierderea devastatoare a majorității forțelor Casei Atreides pe Arrakis și morțile ducelui Leto Atreides, lui Duncan Idaho și Dr. Kynes, Paul Atreides și mama sa Jessica vor fi acum aliați cu fremenii pentru a învăța mai multe despre planeta ostilă și pentru a lua înapoi de la Casa Harkonnen ceea ce le aparține de drept.

Bineînțeles, ne putem aștepta și la mai multe intrigi politice odată cu apariția în viitorul film a împăratului Shaddam al IV-lea și la un accent mai mare pe personajul lui Chani care, deși e văzută în viziunile lui Paul, nu apare propriu-zis decât abia în a doua parte a romanului lui Herbert.

În ceea ce îi privește pe Paul și Jessica, este așteptat ca ambele personaje să urmeze o cale profund spirituală care le-a fost deschisă în primul film, prin viziuni induse de melanj, „mirodenia mirodeniilor”, care nu sunt mereu ceea ce par, plus alegeri dificile privind ceea ce îi așteaptă.

Florence Pugh și Christopher Walken vor juca în „Dune 2”

Așa cum scria HotNews în decembrie anul trecut, printre noii actori ce vor juca în filmul sequel se numără și actrița britanică Florence Pugh o va juca pe prințesa Irulan Corrino, fiica împăratului Shaddan al IV-lea, după ce a impresionat spectatorii prin interpretările sale din Midsommar și Black Widow.

După ce a interpretat personajul titular în Elvis, filmul biografic despre regele Rock and Roll-ului lansat vara aceasta, actorul american Austin Buttler a primit în Dune 2 rolul lui Feyd-Rautha, nepotul mai tânăr al baronului Harkonnen care vrea să îl instaleze ca succesor pe Arrakis.

Probabil cel mai entuziasmant, actorul legendar Cristopher Walken s-a alăturat distribuției pentru a-l juca pe împăratul Shaddam al IV-lea al Casei Corrino. Deși a apărut recent în aclamatul serialSeverance lansat de Apple TV mai devreme în cursul acestui an, rolul din Dune va fi cel mai important pentru Walken de ceva ani.

Deși absent din primul lungmetraj Dune al lui Villeneuve, împăratul Shaddam al IV-lea este responsabil pentru tot ceea ce pățește Casa Atreides, inclusiv uciderea ducelui Leto.

Actrița franceză Léa Seydoux a fost aleasă pentru a o juca pe Lady Margot, o membră a confreriei Bene Gesserit și apropiată a împăratului, în timp ce lista numelor noi este completată de actrița elvețiană Souheila Yacoub, pe care fanii s-ar putea să o recunoască din filmul horror Climax (2018) al regizorului Gaspar Noé.

Greva scenariștilor și actorilor de la Hollywood care, deși s-a încheiat în cele din urmă, a dus la amânarea pe anul viitor sau chiar mai târziu a numeroase lungmetraje așteptate în cinematografe. Una dintre cele mai mari dezamăgiri o reprezintă amânarea Dune 2, care trebuia să apară în luna noiembrie, până în martie anul viitor.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro