Sari direct la conținut

Crimă în Ilfov: Un bărbat şi-ar fi înjunghiat fosta soţie şi pe mama acesteia / Presupusul agresor şi fosta soacră, găsiţi morţi

HotNews.ro
Crimă în Ilfov: Un bărbat şi-ar fi înjunghiat fosta soţie şi pe mama 
acesteia / Presupusul agresor şi fosta soacră, găsiţi morţi

Un bărbat este suspectat că şi-a înjunghiat fosta soţie şi pe mama acesteia, într-o locuinţă din Grădiştea, judeţul Ilfov, scrie News.ro. Poliţiştii au găsit-o pe prima femeie rănită, dar în viaţă, în timp ce mama acesteia şi fostul soţ, presupusul agresor, erau decedaţi. Anchetatorii fac cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Poliţia Judeţeană Ilfov a anunţat că, în jurul orei 17:23, a fost sesizată de o femeie despre faptul că, în satul Grădiştea, un bărbat a mers la locuinţa fostei soţii şi a înjunghiat-o pe ea şi pe mama acesteia.

Conducerea IPJ Ilfov şi poliţiştii oraşului Otopeni au ajuns la locul indicat, în locuinţă fiind găsite cele două victime. Fosta soţie a bărbatului era în viaţă, dar cu „semne de agresiune fizică”, iar mama acesteia era decedată.

Într-una din camerele locuinţei, a fost găsit şi bărbatul bănuit de comiterea faptei, acesta fiind decedat. El s-ar fi sinucis.

De asemenea, acolo a ajuns un echipaj medical, care acordă îngrijiri de specialitate.

Poliţiştii au stabilit identitatea celor trei persoane şi se fac cercetări pentru stabilirea situaţiei şi luarea măsurilor legale care se impun.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro