Sari direct la conținut

[P] De ce fotoliile extensibile sunt o soluție practică și utilă pentru casa ta

Smile Media

​​Într-o vreme, fotoliile extensibile erau întâlnite în aproape fiecare casă, dar apoi aproape au dispărut de pe lista preferințelor decorative ale românilor. În ultima vreme, însă, acestea au reînceput să apară, la început timid, apoi din ce în ce mai „în forță”. Tot mai multă lume decide să-și achiziționeze pentru casă fotolii extensibile, singure sau în perechi. Motivele? Sunt mai multe.

Fotolii extensibile – oferte (LINK)

În primul rând, fotoliile per se sunt piese de mobilier foarte elegante, dar foarte practice în același timp. Și, cum eronat se poate crede, acestea nu sunt în niciun fel de antiteză sau contradicție cu canapelele din livingurile noastre. Ba din contră, fotoliile pot completa și complimenta o canapea, punând-o și mai mult în valoare din punct de vedere estetic. Asta pentru a nu mai vorbi de faptul că sunt foarte practice. Mai ales dacă e vorba de fotolii extensibile.

Fotolii extensibile – oferte (LINK)

De câte ori nu ni s-a întâmplat fiecăruia dintre noi să primim vizite neașteptate sau neanunțate, fie că e vorba de rude din altă localitate, fie de câte un prieten care are nevoie de un loc de dormit pentru o noapte sau pentru câteva zile sau săptămâni. Când e vorba de mai multe persoane, iar noi avem un apartament mic și, de cele mai multe ori cu un singur pat, în dormitor, locurile pentru dormit sunt destul de puține. Dacă avem o canapea și avem și norocul să fie extensibilă, problema este rezolvată. Dar se poate întâmpla să fie vorba de musafiri, la plural, nu de unul singur. Atunci, unul sau două fotolii extensibile ar putea salva situația.

Fotolii extensibile – oferte (LINK)

Dar fotoliile nu sunt utile doar când trebuie să le folosim pentru a caza musafiri neanunțați. Amanții cititului știu că niciun loc nu se compară cu un fotoliu comod și confortabil atunci când vine vorba de citit o carte bună. Nu patul, nu scaunul, nici măcar canapeaua nu sunt companionii perfecți la lectură, ci un fotoliu! Cu o măsuță alături, pe care să ne ținem cafeaua sau o cană de ceai, este locul ideal să ne pierdem în lumile imaginare ale literaturii.

În fine, spre deosebire de o canapea, fotoliile sunt și mai ușor de amplasat și de mutat prin casă, oricând avem nevoie. Îl putem așeza cu fața spre televizor, atunci când vrem să urmărim un film, un meci sau o emisiune, sau să-l mutăm mai lângă geam atunci când dorim să citim o carte la lumina naturală. În doi timpi și trei mișcări, orice fotoliu este mai ușor de mutat în funcție de nevoile noastre.

Fotolii extensibile – oferte (LINK)

Nu în cele din urmă, fotoliile nu sunt deloc scumpe. Nici măcar cele extensibile. De multe ori le putem găsi într-un set împreună cu canapeaua preferată, caz în care, dacă ne ajută și spațiul suficient de acasă, această opțiune este de preferat.

Oricare ar fi motivele pentru care o faci, achiziționarea unor fotolii extensibile aduce cu sine întotdeauna mai multe avantaje și beneficii decât dezavantaje.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro