Sari direct la conținut

Medlife a inaugurat primul centru medical multidisciplinar din Sfantu Gheorghe

HotNews.ro

MedLife a inaugurat oficial primul centru medical multidisciplinar din orașul Sfântu Gheorghe. Dispus pe o suprafață de 100 de metri pătrați, centrul medical MedLife vine în întâmpinarea locuitorilor din Sfântu Gheorghe și a celor din proximitate cu o gamă vastă de analize de laborator, precum și cu servicii multidisciplinare pentru următoarele specialități medicale: medicină internă, hematologie, oncologie, ORL, diabet-nutriție, pediatrie, ortopedie, pneumologie, dermatologie, alergologie, ginecologie, endocrinologie, reumatologie și imagistică medicală.

Serviciile clinicii sunt asigurate de o echipă formată din 20 de angajați, medici și personal de suport, o parte dintre specialiști beneficiind deja de expertiză medicală în cadrul clinicilor și a spitalului MedLife din Brașov.

Pacienții au posibilitatea de a efectua rapid analize la cele mai înalte standarde de calitate, în cadrul centrului MedLife fiind disponibil un cabinet de recoltare, ce acoperă următoarele tipuri de analize: hematologie, toxicologie, markeri endocrini, virali și tumorali, biologie moleculară, imunologie, alergologie, microbiologie, anatomie patologică. Recoltările se efectuează de luni până vineri, între orele 07:00 – 11:00.

Mai multe detalii, pe MedLive.ro

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro