Sari direct la conținut

Alexandru Mihăescu – „Premiul pentru cel mai bun actor” pentru rolul din filmul „Mănuşi roşii”, la festivalul de la Saturno

HotNews.ro

După participarea la Festivalul Internaţional de Film de la São Paolo (Mostra Internacional de Cinema) filmul „Mănuşi roşii”, regizat de Radu Gabrea a fost invitat în Italia, la Saturno International Film Festival. Cea de-a sasea editie a festivalului a purtat noroc actorului roman Alexandru Mihăscu care a primit „Premiul pentru cel mai bun actor” pentru rolul „Felix Goldschmidt”, personajulul prinicipal al filmului „Mănuşi roşii”. Saturno International Film Festival s-a desfasurat la Frosinone, în perioada 8-13 noiembrie 2010.

Imediat după proiecţia din Italia, filmul „Mănuşi roşii” a ajuns in Olanda, fiind invitat la ediţia cu numărul 34 a Noordelijk Film Festival, care a avut loc în perioada 10-14 noiembrie 2010 în Leeuwarden. „Mănuşi roşii” s-a clasat pe locul 4 (din 60 de filme prezentate în festival) într-un chestionar la care au răspuns cei aproximativ 25.000 de spectatori prezenţi la proiecţiile peliculelor din cele 4 zile de festival.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro