Sari direct la conținut

CFR Cluj și-a cedat golgheterul în Emiratele Arabe Unite – Suma încasată de ardeleni

HotNews.ro
Foto: Anca Tepei / imago sportfotodienst / Profimedia
Philip Otele Foto: Anca Tepei / imago sportfotodienst / Profimedia

După un sezon fabulos la CFR Cluj, golgheterul Philip Otele a plecat oficial de la formația ardeleană, iar echipa pregătită de Dan Petrescu a încasat în schimbul acestuia suma de 3.5 milioane de euro.

Philip Otele a semnat cu Al-Wahda

Philip Otele a ajuns gratis la CFR Cluj în vara anului 2023, fiind liber de contract după despărțirea de UTA Arad, iar fotbalistul nigerian de 25 de ani a făcut un sezon fantastic în tricoul ardelenilor.

Acesta a marcat 18 goluri în 45 de apariții în toate competițiile, având și 8 pase decisive, iar sezonul din SuperLiga României l-a încheiat la egalitate cu Florinel Coman.

Oficialii CFR-ului au transmis în iarnă că jucătorul este urmărit de mai multe cluburi din Bundesliga, iar luni acesta a fost prezentat oficial la Al-Wahda, club din Emiratele Arabe Unite.

În schimbul lui Otele, CFR încasează 3.5 milioane de euro.

„Sunt extrem de fericit și de entuziasmat de această nouă provocare de la Al-Wahda.
Sunt mândru să port acest tricou și le mulțumesc celor de aici pentru primirea călduroasă și pentru că au avut încredere în mine.” – a declarat acesta la prezentarea oficială.

Philip Otele nu este singurul fotbalist de la CFR Cluj pe care îl transferă Al-Wahda. Clubul din Emiratele Arabe Unite s-a înțeles cu CFR Cluj și pentru aducerea lui Karlo Muhar, anunță Digi Sport.

INTERVIURILE HotNews.ro