Sari direct la conținut

FCSB, două absențe importante înainte de primul meci din UEFA Champions League

HotNews.ro
Foto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia
Vlad Chiricheș Foto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

FCSB va juca marți în primul tur preliminar la UEFA Champions League. Campioana României o întâlnește în deplasare pe Virtus, formație cotată în prezent la puțin peste un milion de euro.

Vlad Chiricheș și Marius Ștefănescu sunt suspendați pentru partida cu Virtus

FCSB va juca marți în primul tur preliminar al UEFA Champions League, iar formația antrenată de Elias Charalambous se va duela în dublă manșă cu cei de la Virtus, o echipă cu un lot cotat la puțin peste un milion de euro.

Venită după succesul din Supercupa României, gruparea roș-albastră nu va avea la dispoziție doi jucători importanți pentru primul meci european din acest sezon.

Primul este Vlad Chiricheș, care a primit cartonaş roşu în meciul de coșmar pierdut de FCSB, în 2023, în deplasarea cu Nordsjaelland, scor 0-2.

De asemenea, Ștefănescu, jucătorul sosit în această vară și care a marcat deja primul gol la FCSB, chiar în meciul contra Corvinului, a primit cartonaş roşu sezonul trecut, în prelungirile partidei dintre Sepsi şi Bodo Glimt, scor 2-3. Gruparea din Sfântu Gheorghe a fost eliminată atunci, iar Ştefănescu încă nu şi-a ispăşit suspendarea.

Virtus – FCSB este în direct marți de la ora 22 pe Digi Sport 1 și Prima Sport 1, dar și LiveBlog pe HotNews.ro.

INTERVIURILE HotNews.ro