Sari direct la conținut

Actorii Jason Momoa și Lisa Bonet au divorțat oficial

HotNews.ro
Jason Momoa si Lisa Bonet, Foto: Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia
Jason Momoa si Lisa Bonet, Foto: Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dizolvarea căsătoriei dintre actorii Jason Momoa şi Lisa Bonet, care erau deja separaţi de mai mulţi ani, decisă de un judecător din comitatul Los Angeles, a intrat în vigoare marţi, relatează agenția Associated Press, citată de News.ro.

Bonet şi Momoa au fost căsătoriţi timp de mai bine de şapte ani şi au format un cuplu 12 ani înainte de a se căsători.

Bonet, al cărei nume legal este Lilakoi Moon, a depus cerere de divorţ în ianuarie. Documentele au indicat data separării cuplului ca fiind 7 octombrie 2020, cu mai mult de trei ani mai devreme. Ei şi-au făcut publică despărţirea în 2022.

Divorţul a decurs cât mai repede posibil din punct de vedere legal şi a venit fără dispute. Niciunul nu va primi pensie alimentară, ei au convenit asupra modului de împărţire a bunurilor şi vor avea custodia comună a fiicei lor de 16 ani şi a fiului de 15 ani.

Momoa, în vârstă de 44 de ani, este cunoscut mai ales pentru rolurile sale din filmele Aquaman şi din Game of Thrones.

Bonet, 56 de ani, a fost o vedetă a serialului The Cosby Show, a spin-off-ului acestuia A Different World şi a filmelor High Fidelity şi Enemy of the State.

A fost prima căsătorie pentru Momoa, care a dezvăluit între timp pe reţelele de socializare că se întâlneşte cu actriţa din Hit Man şi Father of the Bride, Adria Arjona.

Pentru Bonet a fost al doilea mariaj, după ce aceasta a fost căsătorită anterior cu muzicianul Lenny Kravitz şi mai are o fiică cu acesta, actriţa Zoë Kravitz.

INTERVIURILE HotNews.ro