Sari direct la conținut

Schimbare majoră la Antena 1. Refuzată de o super-vedetă, televiziunea s-a reorientat imediat: două nume sonore dintr-un foc

HotNews.ro
Schimbare majoră la Antena 1. Refuzată de o super-vedetă, televiziunea s-a reorientat imediat: două nume sonore dintr-un foc
Loredana Groza/Facebook

Postul TV revine cu una dintre cele mai de succes emisiuni ale sale, dar cu schimbări importante în juriu.

X Factor, sezonul 11, va reveni pe Antena 1, însă cu o nouă echipă de jurați: Delia, Puya, Marius Moga și Ștefan Bănică. 

Delia și Ștefan Bănică au făcut parte din echipa de jurați și în sezonul 10 al emisiunii, însă alături de ei s-au aflat atunci Loredana Groza și Florin Ristei.

„Voci extraordinare şi poveşti deosebite de viaţă se vor regăsi în sezonul spectacol al talent show-ului de la Antena 1, singurul format în care pot participa atât solişti, cât şi grupuri la început de carieră”, anunță Antena 1. 

Puya, noul jurat X Factor, spune că este onorat de invitația de a face parte din juriul show-ului de pe Antena 1. 

„Mă aflu pentru prima oară în postura de jurat într-un talent show şi, aşa cum şi mie mi-au fost de mare folos sfaturile primite la începutul carierei mele, îmi doresc ca, la rândul meu, să ajut si eu alţi tineri să îşi urmeze visul, odată cu lansarea noului X Factor”, a declarat Puya. 

Marius Moga, care în trecut a fost jurat la Vocea României, emisiunea concurentă a postului Pro TV, spune că îi place să descopere oameni talentați pe care să îi ajute să își îndeplinească visul. 

„Odată cu noul X Factor, vreau să continui aceasta misiune și să întâlnesc oameni care strălucesc și sunt gata să muncească pentru visul lor. Cred că avem puterea de a schimba vieți și de a aduce în fața publicului voci noi si extraordinare. Îmi doresc să fiu un mentor care inspiră. Vreau să le ofer viitorilor artişti sfaturi bazate pe experienta mea și să-i ajut să-şi găsească încrederea de care au nevoie pentru a-și depăși limitele. În industria muzicală, talentul este la fel de important ca şi munca, perseverența și ambitia de a reusi”, a spus și Marius Moga.

Cel mai recent sezon X Factor, cel cu numărul 10, a fost difuzat pe Antena 1 în anul 2021.

Primul sezon al show-ului a fost difuzat în 2011, cu Mihai Morar, Paula Seling și Adrian Sînă în postura de jurați. 

De-a lungul timpului, din juriul X Factor au mai făcut parte Dan Bittman, Cheloo, Carla’s Dreams și Horia Brenciu.

INTERVIURILE HotNews.ro