Sari direct la conținut

FCSB a aflat cine va arbitra meciul din UEFA Champions League cu Maccabi Tel Aviv

HotNews.ro
Foto: IMAGO / imago sportfotodienst / Profimedia
Gergo Bogar Foto: IMAGO / imago sportfotodienst / Profimedia

După un prim tur în care a trecut fără emoții de cei de la Virtus (11-1 la general), FCSB va înfrunta Maccabi Tel Aviv în turul doi preliminar al UEFA Champions League. Gruparea antrenată de Elias Charalambous a aflat cine va conduce partida tur contra formației din Israel.

Gergo Bogar va arbitra FCSB – Maccabi Tel Aviv

Deși este fără victorie în actuala ediție de campionat, FCSB a defilat în primul tur preliminar al UEFA Champions League, unde a trecut fără emoții în dublă manșă de Virtus, scor 11-1 la general.

Formația antrenată de Elias Charalambous va întâlni Maccabi Tel Aviv în turul al doilea, iar prima manșă va avea loc pe 23 iulie, pe stadionul Steaua, de la ora 20:30.

Pentru această partidă, UEFA l-a delegat pe maghiarul Gergo Bogar, arbitru în vârstă de 32 de ani.

Malta U21 – România U21, scor 0-3, Lituania U17 – România U17, scor 0-4, și Italia U19 – România U19, scor 2-1, sunt partidele în care România a fost implicată direct și în care Gergo Bogar a fost la centru.

Acesta va fi ajutat la cele două linii de Theodoros Georgiou şi de Balazs Szalai. Georgiou (31 de ani), este născut la Budapesta și este singurul care a mai fost prezent la un meci al FCSB-ului. În 2016, a fost al 4-lea oficial la un joc FCSB – FC Zurich, scor 1-1.

Rezervă va fi Csaba Pinter.

Bogar se află în fața celui de-al patrulea meci în preliminariile Champions League. Ultimul a fost în 2021, Riga – Malmo scor 1-1.

Returul dintre Maccabi și FCSB va avea loc miercuri, 31 iulie, ora 21:00, la Budapesta, Bozsik Arena. Echipele din Israel nu pot evolua pe teren prorpiu din cauza războiului din Gaza.

INTERVIURILE HotNews.ro