Sari direct la conținut

PwC România a asistat acționarii grupului Global Records în vânzarea unui pachet minoritar de acțiuni către Believe, o companie globală de media

PwC România a asistat acționarii grupului Global Records în vânzarea unui pachet minoritar de acțiuni către Believe, o companie globală de media
George Ureche, Marina Pavel, Larisa Toșa Foto: PwC România

O echipă de consultanți specializați în tranzacții ai PwC România a acordat servicii de consultanță acționarilor grupului Global Records, pentru vânzarea unui pachet minoritar de acțiuni către Believe, o companie globală de media digitală. Finalizarea tranzacției este condiționată de acordul Consiliului Concurenței. Experții PwC România au oferit servicii de consultanță M&A în derularea procesului de tranzacție.

”Aceasta tranzacție arată că piața de media din Romania este una foarte dinamică, cu potențial semnificativ de creștere, bazat pe crearea de conținut relevant și prin implementarea unor modele de business inovative care au o componentă digitală. Prin acest parteneriat se creează premisele unei scalări a grupului Global Records pe mai multe verticale și teritorii, cât și realizarea unor sinergii privind dezvoltarea și exploatarea catalogului de conținut.”, a declarat George Ureche, Partener PwC România.

Echipa PwC care a acordat consultanță pe aspecte M&A a fost formată din George Ureche, Partener, Marina Pavel, Senior Manager și Larisa Toșa, Manager.

Fondată în 2008, Global Records este o companie de media integrată, de la producție de conținut audio și video până la organizarea de concerte, lider în digital streams și airplay. Global Records este un campion într-o piață emergentă, cu un potențial de creștere accelerată, având poziționarea, resursele și capabilitățile de dezvoltare ca o companie de media și entertainment – cel mai mare label independent din Europa Centrală și de Est, având un model de business 360° unic concentrat pe muzică și artist. 

Despre PwC

Misiunea PwC este de a construi încredere în cadrul societății și de a contribui la rezolvarea unor probleme importante. Firmele din rețeaua PwC ajută oamenii și organizațiile să creeze valoarea adăugată de care au nevoie. Suntem o rețea de firme prezentă în 151 de țări cu mai mult de 360.000 de profesioniști ce oferă servicii de calitate în domeniul auditului, consultanței fiscale și consultanței pentru afaceri. Spuneți-ne care sunt lucrurile importante pentru dumneavoastră și descoperiți mai multe informații despre noi vizitând site-ul www.pwc.ro.

PwC se referă la rețeaua de firme PwC și/sau la una dintre firmele membre, fiecare dintre acestea fiind o entitate juridică.

Articol susținut de PwC România