Sari direct la conținut

Un bărbat din Reșița, arestat preventiv pentru violarea propriei fiice. Procurori: A constrâns-o pe minoră prin amenințări și violențe

HotNews.ro
Poliția Română, Foto: © Vlad Ispas | Dreamstime.com
Poliția Română, Foto: © Vlad Ispas | Dreamstime.com

Un bărbat a fost arestat preventiv de Judecătoria Reşiţa, fiind inculpat că și-a constrâns, la începutul lunii iulie, prin amenințări și violențe fizice, fiica minoră să întrețină un raport sexual, relatează News.ro.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa a informat, miercuri, într-un comunicat de presă, că procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un inculpat, cercetat în stare de reţinere, pentru viol asupra unui minor, reţinându-se că la începutul lunii iulie 2024, prin exercitarea de ameninţări şi violenţe fizice, a constrâns-o pe fiica sa minoră să întreţină un raport sexual normal.

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa a formulat propunere de arestare preventivă faţă de inculpat, fiind sesizat în acest sens judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Reşiţa.

Miercuri, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Reşiţa a admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe 30 de zile.

Cercetările în dosar sunt desfăşurate de către organele de cercetare penală din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin – Poliţia Municipiului Reşiţa – Biroul de Investigaţii Criminale sub supravegherea procurorului de caz.

INTERVIURILE HotNews.ro