Sari direct la conținut

SuperLiga: Hermannstadt vs Unirea Slobozia – O nouă surpriză la Sibiu?

HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Hermannstadt – Unirea Slobozia, meci contând pentru etapa a 3-a din campionatul României, este programat, vineri, 26 iulie, de la ora 19:00, pe Stadionul Municipal din Sibiu, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1 şi Prima Sport 1.


Hermannstadt, o echipă care pare departe de cea care a surprins în ultimele două sezoane, şi Unirea Slobozia, aflată în premieră pe prima scenă a fotbalului românesc, se întâlnesc în partida care deschide etapa a 3-a din SuperLiga.


Hermannstadt este pe locul 14, cu un singur punct acumulat în primele două runde, după o remiză pe teren propriu cu Universitatea Craiova, scor 1-1, şi un eşec înregistrat în deplasare în faţa celor de la U Cluj, scor 1-3 (de menţionat că în ultimele 20 de meciuri jucate acasă în prima ligă, sibienii au suferit o singură înfrângere).


Echipa antrenată de Marius Măldărăşanu a disputat două meciuri amicale în această pauză competiţională, 1-2 cu Zira (Azerbaidjan) şi 1-1 cu Petrolul, ambele în cantonamentul din Turcia.


Sibienii i-au adus în această vară, printre alţii, pe Antoni Ivanov (ŢSKA Sofia), Tiberiu Căpuşă (UTA), Cătălin Căbuz (CFR Cluj), Ronaldo Deaconu (Farul) şi Aurelian Chiţu (FC U Craiova), şi au renunţat la Daniel Paraschiv (Oviedo), Sota Mino (Sepsi), Gabriel Iancu (Farul) şi Mihai Butean (Vojvodina).


Unirea Slobozia ocupă locul 6 şi are patru puncte după primele două etape, în care a înregistrat o victorie surprinzătoare în deplasare, pe terenul celor de la Farul Constanţa, scor 1-0, şi o remiză, de asemenea neaşteptată, pe teren propriu (joacă meciurile de acasă la Clinceni), cu FCSB, scor 2-2 (a înscris cel puţin un gol în ambele etape jucate de când a promovat în prima ligă).


În meciurile de pregătire din această vară, echipa antrentă de Adrian Mihalcea a încheiat la egalitate cu doi adversari din SuperLiga, Sepsi și Dinamo, de fiecare dată 1-1, plus un 2-2 cu Chiajna (Liga 2, în ultimul amical din presezon.


Ialomiţenii şi-au întărit lotul cu jucători cu ştate vechi în SuperLiga, precum Aganovic (Sepsi), Bărbuț, Antoche şi Medina (toţi de la Hermannstadt), Fl. Ilie (U Cluj), A. Lopez (UTA), Perianu (FCSB) şi Camara (Botoşani), toţi semnând din postura de fotbalişti liberi de contract.


Cele două echipe s-au confruntat ultima oară pe 31 august 2023, în play-off-ul din Cupa României, ediţia 2023-2024, când Hermannstadt s-a impus pe terenul celor de la Unirea Slobozia cu scorul de 5-2.


Superbet oferă cota 1,25 pentru pronosticul 1X: victorie pentru gazde sau rezultat de egalitate în meciul Hermannstadt – Unirea Slobozia.

Hermannstadt – Unirea Slobozia 1X
Cotă 1,25

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol
INTERVIURILE HotNews.ro