Sari direct la conținut

[P] 4 meciuri de neratat programate în august

[P] 4 meciuri de neratat programate în august
4 meciuri de neratat programate în august Foto: Betano

După o vară marcată în special de EURO 2024 a urmat o scurtă vacanță, dar campionatele de top sunt gata să înceapă în luna august.

Ne așteaptă o lună plină de meciuri interesante, având în vedere că toate competițiile de top vor începe în august. Inclusiv Supercupa Europei va avea loc la mijlocul lunii august, astfel că fanii fotbalului vor avea ce vedea.

Cele 4 meciuri de fotbal prezentate mai jos vor fi cap de afiș pe toate site-urile care oferă program fotbal azi la tv:

14 august, de la ora 22:00: Supercupa Europei – Real Madrid vs. Atalanta

Supercupa Europei din acest an va avea loc pe stadionul Național din Varșovia (Polonia), pe 14 august de la ora 22:00. Adversare vor fi Real Madrid și Atalanta. Madrilenii au ajuns în Supercupa Europei după ce au câștigat Champions League, în timp ce Atalanta este învingătoarea din Europa League. Real Madrid dispută pentru a opta oară în istorie Supercupa Europei. Până acum, a câștigat trofeul de cinci ori, în 2002, 2014, 2016, 2017 și 2022.

În schimb, pentru Atalanta va fi prima apariție în Supercupa Europei. Real Madrid s-a impus în Champions League în ultimul sezon după ce a învins revelația Borussia Dortmund, în timp ce Atalanta a răpus o altă echipă din Germania, Bayer Leverkusen, în finala Europa League. Anul trecut, Manchester City a câștigat Supercupa Europei după ce a învins FC Sevilla la loviturile de departajare, într-un meci organizat în Grecia, la Atena.

18 august, de la ora 18:00: Premier League – Chelsea vs. Manchester City

Pentru mulți fani ai fotbalului, Premier League este cel mai spectaculos campionat din lume. Acesta este primul derby al sezonului din Premier League și va avea loc încă din prima etapă. Deși Chelsea a avut un sezon slab, începuturile sunt întotdeauna promițătoare, iar londonezii au avut rezultate bune în finalul stagiunii precedente din Premier League. Între City și Chelsea au ieșit meciuri tari în ultima perioadă, iar remiza, scor 4-4, din noiembrie 2023 a fost de excepție.

24 august, de la ora 20:00: La Liga – FC Barcelona vs. Athletic Bilbao

Va fi un sezon și mai interesant în La Liga după ce Spania a ieșit campioană europeană. De fapt, în meciul dintre FC Barcelona și Bilbao se vor afla pe teren și mai mulți campioni europeni, astfel că se anunță deja cel mai tare meci din startul noului sezon din Spania. Confruntarea va avea loc pe terenul Barcelonei, unde Bilbao nu s-a descurcat prea bine în ultima perioadă. De fapt, FC Barcelona stă mai bine și la statistica totală. Catalanii au câștigat 29 din cele 37 de meciuri de acasă contra lui Bilbao, iar alte 5 le-au remizat. Bilbao a câștigat doar de 3 ori în istorie pe terenul Barcelonei.

30 august, de la ora 21:45: Serie A – Inter Milano vs. Atalanta

Se anunță un duel interesant în Serie A între două echipe aflate pe pozițiile fruntașe în ultimii ani. Atalanta a impresionat și în ultimul sezon continental și a câștigat Europa League. Iar Inter Milano a dominat ultima stagiune din Serie A, reușind să câștige titlul la pas. Ambițiile și orgoliile sunt mari așadar, iar favorita este Inter Milano. De fapt, Inter a câștigat ultimele cinci meciuri contra celor de la Atalanta, atât în campionat cât și în Cupa Italiei. Atalanta este însă o echipă ambițioasă, capabilă să învingă pe oricine din Italia.

INTERVIURILE HotNews.ro