Sari direct la conținut

VIDEO Scandal pe Chatrier: A doua favorită, eliminată surprinzător de la Jocurile Olimpice. Lacrimi și reproșuri pe zgura pariziană

HotNews.ro
VIDEO Scandal pe Chatrier: A doua favorită, eliminată surprinzător de la Jocurile Olimpice. Lacrimi și reproșuri pe zgura pariziană
Coco Gauff, în lacrimi la Jocurile Olimpice de la Paris / Sursa foto: Andy Wong / AP / Profimedia

Nu a fost liniște pe arena Philippe Chatrier la meciul dintre Coco Gauff și Donna Vekic. Americanca a izbucnit în lacrimi după o decizie a arbitrului de scaun și nici măcar intervenția supervizorului nu a putut schimba ceva. Gauff, a doua favorită, a părăsit surprinzător turneul olimpic în faza optimilor.

Coco Gauff a plâns pe Chatrier după o decizie a arbitrului de scaun

Partida dintre Coco și Donna a fost întreruptă preț de minute bune în setul al doilea. La scorul de 3-2 pentru Vekic și punct de break pe serviciul americancei, o minge căzută pe linia de fund a aprins spiritele.

Arbitrul de linie a spus aut inițial, dar și-a corectat imediat decizia, dându-și seama că a greșit.

Americanca a lovit mingea din inerție, iar aceasta s-a oprit în fileu. Arbitrul de scaun i-a acordat punctul croatei, deși Coco ar fi vrut o rejucare a punctului.

Decizia a scos-o din sărite pe Gauff, cea care a plâns și i-a explicat arbitrului că s-a strigat aut înainte ca ea să lovească mingea. Americanca a cerut rejucarea punctului, însă arbitrul nu a fost de acord.

Arbitrul de scaun a precizat că Gauff nu ar fi avut de ce să fie influențată în acest caz de strigătul venit de la linie.

A intervenit și supervizorul, iar întreg episodul a durat minute bune.

Lacrimile lui Coco nu au schimbat nimic, iar plină de amărăciune americanca a replicat: „Voi nu sunteți deloc corecți cu mine și sper ca într-o zi jocul să devină corect, dar nu este”.

Treptat, publicul de pe Chatrier a devenit parte a conflictului, putându-se auzi fluierături puternice la adresa deciziei arbitrului de scaun.

În cele din urmă, meciul a continuat, iar Donna Vekic a avut câștig de cauză, scor 7-6(7), 6-2.

Arbitrul de linie a strigat aut, iar decizia a fost corectată din scaun. Punctul nu s-a rejucat însă

Momentul în care Coco Gauff se ceartă cu arbitrul de scaun, iar mai apoi intervine și supervizorul
Sursa video: Eurosport

INTERVIURILE HotNews.ro