Sari direct la conținut

SuperLiga: Oţelul vs Hermannstadt – Gazdele neînvinse, oaspeţii fără victorie

HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro


Oţelul – Hermannstadt, meci contând pentru etapa a 4-a din campionatul României, este programat, vineri, 2 august, de la ora 19:00, la Galaţi, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1 şi Prima Sport 1.


Oţelul, una dintre echipele neînvinse în actuala ediţie de campionat, şi Hermannstadt, fără victorie şi departe de prestaţiile din sezonul precedent, deschid etapa a 4-a din SuperLiga.


Oţelul este pe locul 2, cu 7 puncte acumulate după două succese, ambele în deplasare, 3-2 cu Botoşani şi 2-0 cu FCSB, şi o remiză, obţinută pe teren propriu, 0-0 cu Farul.


În cele trei partide de pregătire disputate în această vară, echipa antrenată de Dorinel Munteanu s-a impus de fiecare dată, 3-2 cu Celje, 1-0 cu Jedinstvo şi 4-1 cu Marsaxlokk.


Gălăţenii au schimbat masiv lotul în această pauză competiţională, fiind aduşi Albert Hofman, Stipe Juric, Neluţ Roşu, Iustin Popescu, Vasilije Djuric, Maksim Kovalyov şi Nikola Stevanovic, în timp ce la capitolul plecări figurează Eduard Pap, Ştefan Bodişteanu, Relu Stoian, Costin Ghiocel şi George Cîrjan.


De menţionat că, în sezonul trecut, Oţelul a disputat meciul eliminatoriu pentru barajul de Conference League, 0-2 acasă cu U Cluj, şi a pierdut finala Cupei României, 2-2 după 90 şi, respectiv, 120 de minute, 2-3 după penalty-uri, la Sibiu, cu Corvinul.


„Ne aşteaptă un meci foarte dificil cu Hermannstadt. Vom lua fiecare meci în parte. Am muncit destul de bine, dar un campionat nu se rezumă la doar trei partide”, a spus Dorinel Munteanu.


Hermannstadt ocupă locul 15, cu doar două puncte strânse după două remize, 0-0 cu Universitatea Craiova şi 1-1 cu Unirea Slobozia, ambele pe teren propriu, şi un eşec, 1-3 cu U Cluj, în deplasare.


Echipa antrenată de Marius Măldărăşanu a disputat două meciuri amicale în această pauză competiţională, 1-2 cu Zira (Azerbaidjan) şi 1-1 cu Petrolul, ambele în cantonamentul din Turcia.


Sibienii i-au adus în această vară, printre alţii, pe Antoni Ivanov (ŢSKA Sofia), Tiberiu Căpuşă (UTA), Cătălin Căbuz (CFR Cluj), Ronaldo Deaconu (Farul) şi Aurelian Chiţu (FC U Craiova), şi i-au pierdut pe Daniel Paraschiv (Oviedo), Sota Mino (Sepsi), Gabriel Iancu (Farul) şi Mihai Butean (Vojvodina).


„Jucăm împotriva celor de la Oţelul, o echipă care a făcut un sezon foarte bun din postura de nou-promovată, o echipă omogenă. Vine după o victorie pe terenul lui FCSB. Au un moral bun. Au şi ei punctele lor slabe, de care trebuie să profităm”, a declarat Marius Măldărăşanu.


Cele două echipe s-au confruntat de trei ori în ediţia trecută de campionat: în sezonul regulat, au remizat în tur, la Galaţi, scor 1-1, pentru ca, în retur, Hermannstadt să se impună la Sibiu cu 4-1; în play-out, Oţelul şi-a luat revanşa şi a câştigat pe teren propriu cu 1-0.


Superbet oferă cota 1,33 pentru pronosticul 1X: victorie pentru gazde sau rezultat de egalitate în meciul Oţelul – Hermannstadt.

Oţelul – Hermannstadt 1X
Cotă 1,33

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol
INTERVIURILE HotNews.ro