Sari direct la conținut

Before&after cu 35.000 de euro: au dărâmat pereții și au reconfigurat total apartamentul de două camere

HotNews.ro
Apartamentul de două camere și 60 metri pătrați e în Brăila, situat într-un bloc din anii 50.
Apartamentul de două camere și 60 metri pătrați e în Brăila, situat într-un bloc din anii 50.

Nu întotdeauna găsești un apartament compartimentat exact pe nevoile tale, dar întotdeauna există o soluție: reconfigurarea. Prin dărâmarea tuturor pereților de compartimentare, proprietarii unui apartament de două camere se bucură acum de un spațiu „croit“ 100% pe necesitățile lor. Au pornit de la un buget de 20.000 euro, iar în final au ajuns să investească 35.000 euro.

Proprietara este o tânără stomatoloagă, pasionată de sport și călătorii. În 2019 a cumpărat un apartament de două camere și 60 metri pătrați, în Brăila. Situat într-un bloc din anii 50, apartamentul a trecut printr-o transformare radicală, sub îndrumarea echipei Simetrica Design, coordonată de arhitecta Anca Marinescu.

De la zero: dormitorul a fost reamenajat complet, inclusiv parchetul și tencuiala.

Renovarea a fost majoră, începând de la dărâmarea tuturor pereților de compartimentare și terminând cu schimbarea tâmplăriei, finisajelor și instalațiilor. Tot procesul a avut la bază două necesități majore: crearea a două băi și organizarea unor spații de depozitare pentru echipamentele sportive ale proprietarei: schiuri, plăci de snowboard și multe altele.

Citiți continuarea pe site-ul nostru de home&living www.lovedeco.ro

INTERVIURILE HotNews.ro