Sari direct la conținut

Festivaluri, cinema în aer liber, Summer Well și o listă care continuă spectaculos. Ce poți să faci în București în weekend

HotNews.ro
Festivaluri, cinema în aer liber, Summer Well și o listă care continuă spectaculos. Ce poți să faci în București în weekend
Trupa britanica Maribou State sustine un concert la festivalul Summer Well 2019, organizat la Domeniul Știrbey din Buftea, 11 august 2019. FOTO: Inquam Photos / Stefan Sandu

Din când în când, Piața Obor reapare în discuțiile despre „obiective turistice obligatorii” în București, oricât de neașteptat și de ciudat încă le pare acest lucru multora dintre bucureșteni.

În cazul în care ați ratat momentul în care Oborul, una dintre cele mai vechi piețe din țară, a devenit o experiență turistică musai de trăit, un moment important a fost reportajul de anul trecut. făcut în piață de o jurnalistă Financial Times. Oricum, găsești Piața Obor pe Trip Advisor, cu multe recenzii uimitoare și cu recomandări de „best ways to experience Piața…”

Deci, pentru cine n-a apucat vreodată un tur ghidat (care există) pe la Obor, poate ar fi o idee bună pentru acest weekend. Oricum, se poate lega natural cu tradiționalele cumpărături săptămânale.

Dar aceasta este o experiență oricând la îndemână, iar acest weekend este unul plin de festivaluri, târguri, spectacole de tot felul.

Teoretic, Summer Well, festivalul care are loc la o aruncătură de băț de București, pe Domeniul Știrbey din Buftea, poate deschide lista.

Citește, pe B365.ro, se altceva mai poți face, în weekend, în oraș.

INTERVIURILE HotNews.ro