Sari direct la conținut

Naștere la Spitalul Sfântul Pantelimon. „Ce am trăit aici este de neimaginat. Asistentele sunt fără suflet!”

HotNews.ro
Fără niciun diagnostic concret, fetiței i-au făcut tratament pentru meningita 21 de zile și au ținut-o doar pe perfuzii.
Fără niciun diagnostic concret, fetiței i-au făcut tratament pentru meningita 21 de zile și au ținut-o doar pe perfuzii.

Cititoarea noastră Elena Voicu ne-a trimis o poveste de naștere la Spitalul Sfântul Pantelimon, acolo unde a venit pe lume fetița ei. Micuța a avut nevoie de îngrijire specială, iar experiența mamei a fost una foarte tristă. Redăm mai jos povestea, așa cum a fost scrisă de cititoarea noastră:  

„V-am tot urmărit și v-am citit articolele, și așa m-am hotărât să vă povestesc trauma prin care am trecut acum aproximativ 3 luni, la naștere, la Spitalul Sf. Pantelimon din București. Pe data de 16 martie 2020, la ora 13:57, venea pe lume prin operație de cezariană minunăția mea de fetiță. De atunci a început calvarul și coșmarul vieții mele.

Primul contact a fost cu asistentele de la Terapie Intensivă, unde nu toate s-au comportat frumos, până seara când s-a schimbat tura și a sosit o doamnă trecută de prima tinerețe care m-a făcut să îmi “înghit limba”. Trebuia să îmi facă o injecție, iar eu nu mă puteam mișca de pe o parte pe alta din cauza proaspetei operații, lucru ce a enervat-o la culme, drept pentru care m-am ales pe fesier și cu un hematom… asta este partea cea mai light din poveste.

Citiți continuarea articolului pe site-ul nostru de parenting www.totuldespremame.ro.

INTERVIURILE HotNews.ro