Sari direct la conținut

Accident cu opt mașini pe Autostrada Soarelui / Pe sensul spre Constanța traficul a fost blocat temporar și s-a circulat doar pe banda de urgență

HotNews.ro
Accident cu opt mașini pe Autostrada Soarelui / Pe sensul spre Constanța traficul a fost blocat temporar și s-a circulat doar pe banda de urgență
Imagine ilustrativă. Foto: aaddyy / Shutterstock

Un accident în care au fost implicate opt maşini s-a produs sâmbătă dimineaţă pe autostrada A 2 Bucureşti-Constanţa în zona localităţii Săcele, din judeţul Călăraşi. Nu s-au înregistrat victime. Traficul spre Constanţa s-a desfășurat temporar doar pe banda de urgenţă, transmite News.ro.

  • UPDATE 09:50 Infotrafic: „Circulația rutieră a fost reluată pe autostrada A 2 București-Constanța, localitatea Săcele, județul Călărași, unde s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 8 autovehicule, la kilometrul 43, pe sensul de mers către litoral. Nu au rezultat victime. În zona s-a format coloană de autovehicule, valorile de trafic fiind ridicate pe sensul de mers către litoral.”

”Pe autostrada A 2 Bucureşti-Constanţa, localitatea Săcele, judeţul Călăraşi, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 8 autovehicule, la kilometrul 43, pe sensul de mers către litoral”, a anunţat dimineață Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Din primele verificări nu au rezultat victime.

Circulaţia rutieră a fost oprită temporar pe ambele benzi ale sensului de mers către Constanţa, desfăşurându-se doar pe banda de urgenţă.

Google Maps arată că în zonă se circulă cu dificultate, fiind propuse și rute de ocolire pe drumul București-Constanța
INTERVIURILE HotNews.ro