Sari direct la conținut

SuperLiga: Unirea Slobozia vs Petrolul Ploieşti – Şansă mare pentru „lupii galbeni”

HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Unirea Slobozia – Petrolul Ploieşti, meci contând pentru etapa a 6-a din campionatul României, este programat, vineri, 16 august, de la ora 19:00, pe Clinceni Arena, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1 şi Prima Sport 1.

Unirea Slobozia, care a mai pierdut din ritm după startul promiţător de sezon, şi Petrolul Ploieşti, una dintre candidatele la o poziţie în play-off, deschid etapa a 6-a din SuperLiga.

Unirea Slobozia este pe locul 12, cu cinci puncte acumulate după cinci etape, iar după victoria surprinzătoare din prima rundă, 1-0 pe terenul celor de la Farul Constanţa, a înregistrat două rezultate de egalitate, 2-2 acasă cu FCSB şi 1-1 în deplasare cu Hermannstadt, şi două înfrângeri, 0-1 cu UTA (a) şi 0-3 cu CFR Cluj (d).

Atenţie, echipa antrenată de Adrian Mihalcea a încasat cel puţin un gol în ultimele patru etape şi vine după două eşecuri consecutive în campionat, fără gol marcat!

„Întâlnim o echipă puternică în defensivă, dar sunt ferm convins că nu se va mai întâmpla să jucăm atât de slab în meciul următor! Jucătorii sunt dornici de a reîncepe o serie de rezultate pozitive. Am trecut cu brio peste cele două înfrângeri suferite şi nu le vom lăsa să ne afecteze”, a declarat Adrian Mihalcea.

Petrolul ocupă locul 8, cu şase puncte strânse în cele cinci partide disputate până acum în acest sezon din SuperLiga, în care care a înregistrat o victorie, 1-0 cu Rapid (a), trei rezultate de egalitate, 0-0 cu Gloria Buzău (a), 0-0 cu Universitatea Craiova (d) şi 0-0 cu U Cluj (a), şi o înfrângere, 1-4 cu Dinamo (d).

Echipa antrenată de fostul mare internaţional turc Mehmet Topal vine după trei meciuri în care nu a încasat gol, dar are cel mai slab atac din campionat, cu numai două reuşite în cinci meciuri.

De menţionat că „lupii galbeni” nu se pot baza pe căpitanul Valentin Ţicu, care va lipsi cel puţin şase luni din cauza unei accidentări grave!

Cele două echipe s-au confruntat ultima oară pe 8 noiembrie 2022, în faza grupelor din Cupa României, când Unirea Slobozia a remizat pe teren propriu cu Petrolul Ploieşti, scor 0-0 (s-au duelat în total de şase ori la nivel oficial, bilanţul fiind de trei victorii ale „găzarilor” şi trei remize).

Superbet oferă cota 1,62 pentru pronosticul X2: rezultat de egalitate sau victorie pentru oaspeţi în meciul Unirea Slobozia – Petrolul Ploieşti.

Unirea Slobozia vs Petrolul Ploieşt X2
Cotă 1.62

*cotă valabilă la ora publicării acestui articol

INTERVIURILE HotNews.ro